Υγεία & Διατροφή

«Δεν με πλήγωσε που δεν ήρθε ο Αλέξης στο Συνέδριο, δεν είμαι συναισθηματικός» – Galaksias Portal News

«Το όνειρό μου δεν είναι να γίνω πρωθυπουργός, αλλά να προσφέρω στον τόπο» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Αναφερόμενος στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, είπε: «Είναι ντροπή να με κατηγορεί η κυβέρνηση για το πανό, αντί να υπάρξει μια επιτροπή στη Βουλή για να δοθούν ποινικές ευθύνες. Αυτή τη στιγμή μας βλέπουν πολλές μανάδες. Και ρωτώ. Σκεφτείτε να ήταν το παιδί σας, το εγγόνι σας. Πώς θα αισθανόσασταν ότι ένας Μητσοτάκης προστατεύει έναν Καραμανλή»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει τηλεδιοίκηση και να έρθει ο νέος υπουργός και να πει υπάρχει. Υπάρχει πολιτική ευθύνη και κανείς δεν την έχει αναλάβει» είπε ακόμη ο ίδιος, στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ενώ πρόσθεσε: «Η ιδέα για το πανό ήρθε από το γραφείο μου, εγώ το ενέκρινα. Θα μείνει μέχρι να υπάρξει δικαιοσύνη. Αυτό που μετράει είναι να υπάρχει δικαιοσύνη για τις οικογένειες των θυμάτων. Είναι μεγάλες οι πληγές των συγγενών».

Για τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα είπε: «Δεν ξέρω τι ψήφισε. Ήταν ουδέτερος. Δεν ήταν ποτέ πίσω από τον Κασσελάκη. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν με βοήθησε. Τον έχω δει αρκετές φορές, έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο πολλές φορές. Μου έχει πει ότι θα μου δίνει τη δική του οπτική γωνία, αλλά εγώ θα αποφασίζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσα ανήρτησε ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν από το συνέδριο επισήμανε: «Όλο αυτό είναι στο παρελθόν. Εκεί είναι και το συνέδριο. Δεν σχολιάζω. Θεωρώ ότι έπρεπε να έχει έρθει στο συνέδριο. Δεν ενοχλήθηκα. Δεν με πλήγωσε. Δεν το περίμενα. Είμαι σκληρό καρύδι. Δεν είμαι συναισθηματικός. Έχω έναν σκοπό, να υπηρετήσω την κοινωνία. Αναμένω τα πάντα. Είμαι έτοιμος».

Για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ είπε, μεταξύ άλλων: «Θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17%, θέλουμε να κάνουμε την ανατροπή. Παροτρύνω όσους θέλουν να κατέβουν στις ευρωεκλογές να κάνουν αίτηση στον iSyriza. Έχω στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα βαθιά κοινωνικό κόμμα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει εναλλακτική λύση».

Ειδικά για τον Παύλο Πολάκη απάντησε ότι η σχέση τους είναι καλή. «Όπου πάω στη χώρα τον Παύλο τον εκθειάζουν, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Ακόμα και στις Σπέτσες οι γείτονές μου ζητούσαν τον Παύλο για συμβουλές. Έκανε λάθος που απείχε από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών».

Η σχέση του με τον Τάιλερ

«Είμαστε ακόμα στο ενοίκιο αλλά ανά πάση στιγμή θα αγοράσουμε σπίτι στο κέντρο για να είμαι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ανακοίνωσε και επίσημα ότι σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι.

«Ναι θα παντρευτούμε το καλοκαίρι, έχεις μια ομάδα για να ψάξεις. Θα είναι εκτός Αθηνών.

Τα βράδια πολλές φορές βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί, αυτό το χαρακτηριστικό δεν εκπλήσσει κανε΄να. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε Netflix, μας αρέσει η Τεκίλα. Επίσης μας αρέσει πάρα πολύ η φύση, ο φυσιολατρικός τουρισμός και πρέπει να τον αναπτύξουμε. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω λίγες ημέρες off και θα πάμε στην ορεινή Αρκαδία.

Όταν αποφασίσαμε να κατέβω για πρόεδρος – εννοείται ότι τον ρώτησα – σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα, εγώ ότι θα πήγαινα καλά. Μετά την ανακοίνωσή μου έλεγα ότι θα κερδίσω. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα. Γι’ αυτό είπε ότι ήδη είχαμε αποφασίσει να μείνουμε 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα που είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μείνουμε για πάντα».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button