ΑθλητικάΕνημέρωση

Το video από την κοπή της πίτας των παλαιμάχων με Μελισσανίδη και Αλμέιδα – Galaksias Portal News

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκοψαν την πίτα τους για τη νέα χρονιά, σε μία ειδική εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το “παρών”, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και ένα video στο επίσημο κανάλι της στο youtube, με τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς, κάνοντας λόγο για μία εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

«Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ υποδέχθηκαν και επίσημα το 2024, τη χρονιά-ορόσημο της συμπλήρωσης ενός αιώνα από την ίδρυση του συλλόγου, στο πιο κατάλληλο μέρος: στο εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ήταν μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, με κεντρικά πρόσωπα και τιμώμενους τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, τον προπονητή της ομάδας Ματίας Αλμέιδα και την νταμπλούχο ομάδα του 2023 που εκπροσωπήθηκε από τους Στίβεν Τσούμπερ, Πέτρο Μάνταλο, Κώστα Γαλανόπουλο και Γιώργο Αθανασιάδη.

Τιμητική πλακέτα έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Για την ευσυνείδητη εργασία τους και τη συμβολή τους στην προσπάθεια της ΑΕΚ να επιστρέψει στο σπίτι της τιμήθηκαν ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτήρης Ρίζος και η υπεύθυνη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Έργων και Υποδομών Περιφέρειας Αττικής Ιωάννα Μπάτσου. Για τη σημαντική προσφορά της στην υπεράσπιση των δικαίων της ΑΕΚ βραβεύθηκε η νομικός κα Έλλη Ρίζου».

Στην εκδήλωση βρέθηκαν δεκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

To άρθρο ΑΕΚ: Το video από την κοπή της πίτας των παλαιμάχων με Μελισσανίδη και Αλμέιδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button