ΕνημέρωσηΠολιτική

Ζουν ανάμεσα μας – Έπαθε λάστιχο και παράτησε το αμάξι στη μεσαία λωρίδα της εθνικής οδού

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μόνο τρόμο προκαλεί η συνειδητοποίηση πως ανάμεσα μας υπάρχουν τέτοιοι οδηγοί, οδηγοί που δεν έχουν την παραμικρή λογική στο κεφάλι τους και αποτελούν δημόσιο κίνδυνο. Στο σημερινό βίντεο υπάρχει η απόδειξη πως μάλλον τα διπλώματα οδήγησης μοιράζονται σαν καραμέλες σε όλο τον κόσμο, καθώς τα πλάνα έρχονται από τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας δούμε την ιστορία από την αρχή. Από το λευκό φορτηγάκι που θα δείτε στα δεξιά του δρόμου σταματημένο έφυγε ένα κομμάτι, το οποίο έπεσε στο δρόμο και το μπλε αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στη μεσαία λωρίδα, το πάτησε, αποκτώντας ένα κλαταρισμένο ελαστικό.

Ο οδηγός του μπλε οχήματος αποφάσισε να το παρατήσει στη μέση του δρόμου και να πάει στην άκρη στο λευκό φορτηγάκι για να αλλάξει στοιχεία με τον ιδιοκτήτη του. Όλα αυτά με το αμάξι παρατημένο στη μέση του δρόμου, χωρίς τρίγωνο χωρίς σήμανση χωρίς καμία προειδοποίηση. Όπως ήταν αναμενόμενο σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, ένα άλλο αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω του προκαλώντας χάος. Ευτυχώς είναι όλοι καλά στην υγεία τους, εκτός από την λογική…

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button