ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο κόσμος πρέπει να μάθει να μη φοβάται να μιλήσει, σήμερα εγώ, αύριο μπορεί κάποιος άλλος – Galaksias Portal News

Ο Ανδρέας Τετέι ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που δέχθηκε μετά τη ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε ότι υπήρξε από τον Αχιλλέα Μπέο στο παιχνίδι Κηφισιά – Βόλος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, Ανδρέας Τετέι, πήγε το πρωί της Τρίτης (13/2) στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας για τη ρατσιστική επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο.

Με instagram story του, ο άσος της Κηφισιάς ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και έστειλε το δικό του μήνυμα.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δίνετε δύναμη και με στηρίζετε. Έχω δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα και με έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά.

Ευχαριστώ πολύ και στα μηνύματα που δεν έχω απαντήσει. Και πλέον ο κόσμος πρέπει να μάθει να μη φοβάται να μιλήσει σήμερα. Σήμερα εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος.

Με τη βοήθεια όλων μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα που είναι τα αυτονόητα και δεν έπρεπε να συμβαίνουν στην κοινωνία μας”, έγραψε.

To άρθρο Ανδρέας Τετέι: Ο κόσμος πρέπει να μάθει να μη φοβάται να μιλήσει, σήμερα εγώ, αύριο μπορεί κάποιος άλλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button