ΑθλητικάΕνημέρωση

Μέσα ο Σεμπάστιαν Παλάσιος για τους «πράσινους» – Θεραπεία ο Φώτης Ιωαννίδης – Galaksias Portal News

O Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική της Super League 1 και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος φαίνεται ότι θα είναι διαθέσιμος για τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Παλάσιος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και πλέον μπορεί να βρεθεί στην αποστολή για την Τούμπα και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Τερίμ αντιμετωπίζει όμως ακόμη πολλά προβλήματα με τους Χουάνκαρ, Ιωαννίδη, Βέρμπιτς και Σπόραρ να παραμένουν εκτός.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Τσέριν, Γερεμέγεφ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Παλάσιος. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

 

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Μέσα ο Σεμπάστιαν Παλάσιος για τους «πράσινους» – Θεραπεία ο Φώτης Ιωαννίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button