Υγεία & Διατροφή

Πώς θα αντιδράσει ο Κασσελάκης με τον Πολάκη – Galaksias Portal News

«Θέμα Πολάκη», φαίνεται πως έχει ανοίξει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επιλογή του βουλευτή από την Κρήτη να «σπάσει» την κομματική γραμμή που είχε επιβληθεί από τον Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είχε προαναγγείλει στη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος πως «θα υπάρξουν συνέπειες» για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. O Παύλος Πολάκης και ο Όθωνας Ηλιόπουλος ήταν οι μοναδικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έδωσαν το «παρών» στη σημερινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, ενώ η Νίνα Κασιμάτη ψήφισε «παρών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παύλος Πολάκης σε χθεσινή του ανάρτηση αμέσως μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου γνωστοποίησε πως είχε «ενστάσεις» και «ανησυχίες» κυρίως για την «επέκταση των δικαιωμάτων, μέσω Ευρωπαϊκού Δικαίου, στην τεκνοθεσία και το δικαίωμα απόκτησης παιδιών μέσω παρένθετης κύησης. Θεωρώ ότι τα όποια νομικά ζητήματα υπήρχαν θα μπορούσαν να λυθούν με διεύρυνση των όσων προβλέπονται από το σύμφωνο συμβίωσης».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να μην απαντήσει στο ερώτημα τι θα πράξει με τον Παύλο Πολάκη εχτές το βράδυ, καθώς βρέθηκε στο club Sodade2 στο Γκάζι προκειμένου να γιορτάσει μαζί με φίλους και συνεργάτες του την υπερψήφιση του νομοσχεδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά πλέον για τον συντονιστή της Επιτροπής Παρακολούθησης & Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές που έχει πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης είναι συγκεκριμένες.  Είτε θα αποφασίσει την διαγραφή του από το κόμμα, είτε θα τον απομακρύνει από την θέση, είτε θα τον διατηρήσει.

Πάντως, το θέμα που προέκυψε με την στάση ορισμένων βουλευτών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ψηφοφορία του νομοσχέδιου για τα ομόφυλα ζευγάρια, αποτελεί μια δύσκολη εξίσωση για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια πιθανή διαγραφή Πολάκη μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στην Κουμουνδούρου, σε μια περίοδο που έχει προηγηθεί η διάσπαση ενώ μπροστά είναι το συνέδριο του κόμματος αλλά και οι Ευρωεκλογές και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να δημιουργηθούν εντάσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εκ νέου συρρίκνωση.

Γεωργιάδης για Πολάκη: Προσπάθησε να κοροϊδέψει με δήθεν χειρουργείο προσβάλοντας προσωπικά τον Κασσελάκη

Ανάρτηση για τον Παύλο Πολάκη, έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Υγείας επιμένει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ψευδόταν με την ανάρτησή του για το έκτακτο χειρουργείο που επικαλέστηκε για να απέχει από την ψηφοφορία στη Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη το πρωί της Παρασκευής:

«Ο «Φιλαλήθης» @pavpol2222 προσπάθησε στην αρχή να κοροϊδέψει τον Αρχηγό του και το Πανελλήνιο, πώς δήθεν δεν ήρθε στην χθεσινή ψηφοφορία λόγω εκτάκτου χειρουργείου…ανέβασε όμως φωτό που αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία. Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα. Για να δούμε τώρα τί θα κάνει ο @skasselakis ο οποίος ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον κ. Τάιλερ και στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης.»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button