ΑθλητικάΕνημέρωση

Έχουμε προπονητή! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τον τίτλο – Galaksias Portal News

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αναλαμβάνοντας χρέη αθλητικού διευθυντή στο σύλλογο και -μιλώντας σε Μέσο της Σερβίας- φάνηκε αισιόδοξος, για το μέλλον.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (05.02.2024) από τον Ολυμπιακό, ξεκινώντας τη νέα του θητεία στους ερυθρόλευκους”. Ο 50χρονος Σέρβος μίλησε στο “meridiansport”, ανέφερε πως αυτή τη στιγμή η κατάσταση στους Πειραιώτες δεν είναι ικανοποιητική, έκανε δήλωση στήριξης στον Κάρλος Καρβαλιάλ και τόνισε πως ο τίτλος στη Super League δεν είναι άπιαστος στόχος.

“Την ίδια αγάπη με αυτή του κόσμου νιώθω και εγώ, γιατί η αγάπη για τον Ολυμπιακό δεν σταματά ποτέ. Δεν νομίζω ότι έφυγα ποτέ. Είμαι πολύ καιρό στην Αθήνα. Διατηρώ φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο Μαρινάκη. Είμαστε πάντα σε επαφή. Η τυπική αποχώρηση από την επίσημη θέση δεν με χώρισε ποτέ από τον σύλλογο. Αυτή είναι τώρα απλώς μια επίσημη επιστροφή. Σημαίνει την πρόσκληση του προέδρου προς εμένα και είμαι εδώ για να επιστρέψω στον σύλλογο αυτό που του αξίζει, δόξα”, είπε αρχικά ο Κοβάτσεβιτς στη συνέντευξή του στο “Meridian Sport”

“Η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική. Έχουμε σημαντικά υψηλότερη ποιότητα παιχνιδιού από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά φυσικά υπάρχει διέξοδος. Μας περιμένουν αρκετά δύσκολα ματς. Πρώτα ο ΟΦΗ, μετά η Φερεντσβάρος στην ευρωπαϊκή σκηνή και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι καιρός να προχωρήσουμε, να προχωρήσουμε. Έχουμε συνηθίσει τους οπαδούς σε νίκες και τίτλους, που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό” ανέφερε.

Ο Κοβάσεβιτς συνέχισε σχολιάζοντας αναφορές των ελληνικών ΜΜΕ για πιθανή έλευση του Μπαράκ Μπαχάρ (σ.σ: Ισραηλινός προπονητή του Ερυθρού Αστέρα) στον πάγκο του Ολυμπιακού.

“Έχουμε προπονητή”, είπε.

Όταν τέθηκε το ερώτημα αν ο τίτλος είναι ρεαλιστικός στόχος για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή, ο Σέρβος ανέφερε: “Ως παίκτης ήμουν πάντα αισιόδοξος και πιστέψτε με, τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα και σήμερα. Θα χρησιμοποιήσω μια κοινοτοπία, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πραγματικά τελευταία. Θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος”.

To άρθρο Ολυμπιακός – Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Έχουμε προπονητή! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τον τίτλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button