Τρόπος Ζωής

Αγαπάω την κόρη μου αλλά θέλω να κοιτάξω εμένα πριν είναι αργά – Galaksias Portal News

«Έδωσα τα πάντα σε όλη την οικογένεια μου. Θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα». Η Άντζελα Δημητρίου σε μια εξομολόγηση, μίλησε για τη σχέση με την κόρη της αλλά και για τη μητέρα της, που έφυγε πριν μερικές μέρες από τη ζωή.

Την αγαπάω την κόρη μου αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου, είπε, μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου όταν το βράδυ της Πέμπτης (07.03.2024) βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω.

Οι σχέσεις της «λαίδης» του ελληνικού τραγουδιού με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη πέρασε κρίση, με την τραγουδίστρια να μιλά για εκμετάλλευση από την κόρη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Όταν ρωτήθηκε, η Άντζελα Δημητρίου ήταν ξεκάθαρη. «Η Όλγα πλέον μεγάλωσε, έχει γίνει μια κούκλα, έχει γίνει μάνα που πρέπει αυτό να το σεβαστεί και να γίνει σωστή μάνα όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Την αγαπάω την κόρη μου, αγαπάω το εγγόνι μου, αγαπάω τον γιο μου, αγαπάω τα εγγόνια μου, τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Θέλω λιγάκι να κοιτάξω εμένα. Θέλω λίγο να ενδιαφερθώ για μένα.

Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη την οικογένεια μου. Θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα. Θέλω να κοιτάξω λίγο την Άντζελα, πριν να είναι αργά. Δεν θέλω η Άντζελα κάποια στιγμή να πει “τι έκανα; Έδωσα αυτό, έδωσα εκείνο και εγώ τι κάνω; Να πεθάνω;”. Όχι.

Θέλω να είναι καλά μαζί με τον άντρα της και το παιδάκι της και οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω, αν δω όμως ότι τα πράγματα είναι καλά, πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα» είπε η «λαίδη».

Η Άντζελα Δημητρίου «λύγισε» όταν μίλησε για τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες, σε ηλικία 96 ετών.

«Αυτό που μου έμεινε από την μητέρα μου είναι αυτό που φοράω στο χέρι μου, ήταν το δαχτυλίδι της το οποίο ορκίζομαι ότι δεν θα το βγάλω ποτέ γιατί είναι η προστασία μου. Την έχω κοντά μου.

Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα πολύ δυναμική, που δεν καταλάβαινε τίποτα και έμπαινε μέσα σε όλα, που ήθελε τα παιδιά της να είναι πρώτα καλά και μετά όλοι οι υπόλοιποι και μια γυναίκα που μεγάλωσε την κόρη μου. Λέω την μεγάλωσε γιατί εγώ δούλευα και δεν μπορούσα να είμαι κοντά της, να της προσφέρω την παρουσία μου αλλά πρόσφερα άλλα πράγματα και όταν μπορούσα ήμουν κοντά της.

Η μάνα μου ήταν η γυναίκα που δεν καταλάβαινε τίποτα! Δυόμιση χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι, δεν περπάταγε. Μέρα με τη μέρα που την έβλεπα έτσι, στεναχωριόμουν πάρα πολύ γιατί ξέχασα την μάνα μου που ήταν δυναμική, να κάτσει να μαγειρέψει, να καθαρίσει το σπίτι, να κάνει τα πάντα.

Μέχρι πριν από έναν μήνα, μπαίνω μέσα στο δωμάτιο, μου πιάνει το χέρι μου και μου λέει: “Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Θα είσαι μόνη σου και ‘γω δεν θέλω να είσαι μόνη σου“.

Είμαι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια γιατί κουράστηκα, αγανάκτησα, περίμενα αλλιώς να έρθει η ζωή μου και αλλιώς ήρθε.

Σίγουρα είχα έρωτες, αγάπη, ζήλια, μίσος και πάρα πολλά. Περίμενα όμως ότι κάποια στιγμή θα ηρεμήσουν τα πράγματα και θα έχω έναν άνθρωπο και ‘γω για να περνάω κάποιες ώρες που είναι δύσκολες μετά τη δουλειά» είπε με συγκίνηση η Άντζελα Δημητρίου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button