ΑθλητικάΕνημέρωση

«Μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε»! Η απειλητική ανάρτηση της Τραμπζονσπόρ στον διαιτητή του αγώνα με τη Φενέρ

Ανάρτηση με video και απειλητικό μήνυμα από την Τράμπζονσπορ, προς τον διαιτητή του επεισοδιακού αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, Χαλίλ Ουμούτ Μερέλ.

Την ώρα που η ποδοσφαιρική Τουρκία προσπαθεί να… μαζέψει τα κομμάτια της, μετά τα όσα έγιναν στο Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε και το ξύλο που έπεσε μεταξύ οπαδών της πρώτης με ποδοσφαιριστές της δεύτερης, η ομάδα της Τραπεζούντας προχώρησε σε μια “εμπρηστική” ανάρτηση, βάζοντας στο… στόχαστρο τον διαιτητή του αγώνα, Χαλίλ Ουμούτ Μερέλ.

Η Τράμπζονσπορ “ανέβασε” ένα βίντεο με αποφάσεις του διαιτητή για τις οποίες και διαμαρτύρεται και το σχολίασε με το απειλητικό μήνυμα: «Μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε… Κανένας δεν άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί μας»!

Παράλληλα, με επίσημη ανακοίνωσή της, η Τράμπζονσπορ τονίζει πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να σπιλώσει το όνομά της.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας παρακολουθεί την όλη διαδικασία πολύ προσεκτικά. Ο σύλλογός μας θα ενημερώσει το κοινό για τη θέση της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όταν εκείνη κάνει γνωστές τις πειθαρχικές της διώξεις. Θα θέλαμε επίσης να κάνουμε γνωστό το εξής: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άνθρωπο και κανένα σωματείο να σπιλώσει την πόλη της Τραπεζούντας, την Τράμπζονσπορ και τους έντιμους οπαδούς της, μετά τα διαδραματιζόμενα χθες βράδυ. Θεωρούμε πως είναι χρήσιμο να σας θυμίσουμε ότι εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε ποτέ να συμβεί αυτό”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

To άρθρο «Μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε»! Η απειλητική ανάρτηση της Τραμπζονσπόρ στον διαιτητή του αγώνα με τη Φενέρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button