Τρόπος Ζωής

Το μήνυμα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην υποψήφια για Όσκαρ Α’ Ρόλου, Λίλι Γκλάντστοουν

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν από τους πρώτους που συνεχάρησαν τη Λίλι Γκλάντστοουν. Είναι η πρώτη Αμερικανίδα αυτόχθονας στα χρονικά των βραβείων Όσκαρ, η οποία θα διεκδικήσει το χρυσό αγαλματίδιο.

H Λίλι Γκλάντστοουν, σε συνέντευξή της στο Extra, αποκάλυψε ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν από τους πρώτους που της έστειλε μήνυμα, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της για τα βραβεία Όσκαρ στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός έγινε η πρώτη αυτόχθονας Αμερικανίδα που έλαβε υποψηφιότητα στην ιστορία του θεσμού.

«Ήταν τόσο περήφανος. Και μετά του είπα ότι όταν το έβλεπα με τους γονείς μου και το γιορτάζαμε «ήμασταν όλοι πολύ τσαντισμένοι για εσένα»» είπε η Γκλάντστοουν στον Μπίλι Μπους.

«Έκανε υπέροχη δουλειά σε αυτή την ταινία, έκανε έναν απίστευτο χαρακτήρα τόσο αληθινό, τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη, οπότε θέλω πραγματικά να μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί του. Ξέρετε, πριν από την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών μου είπε: «Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, πιστεύω ότι είσαι καταπληκτική και είμαι περήφανος για σένα», συνέχισε η Γκλάντστοουν προσθέτοντας ότι είναι «ο καλύτερος ηθοποιός».

Η διάσημη πρωταγωνίστρια επίσης αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να αφήσει την υποκριτική και ότι ήταν «αρκετά κοντά» στο να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα σπουδών. «Ήμουν στον υπολογιστή μου και έκανα την εγγραφή μου όταν είδα τη μικρή ειδοποίηση στο gmail ότι είχα προγραμματίσει ένα zoom με τον Μάρτιν (σ.σ. Σκορσέζε)», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση ποιος θα την συνοδεύσει στην λαμπερή τελετή ανέφερε. «H μαμά μου σίγουρα και μετά θα δούμε αν θα μπορέσω να φέρω και τον μπαμπά μου».

To άρθρο Το μήνυμα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην υποψήφια για Όσκαρ Α’ Ρόλου, Λίλι Γκλάντστοουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button