ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Στον εισαγγελέα το βίντεο με το θανατηφόρο τροχαίο – Galaksias Portal News

Στα χέρια της Τροχαίας Πατρών που συντάσσει τη δικογραφία για το τροχαίο δυστύχημα στην ΝΕΟ Πατρών-Κορίνθου στη διασταύρωση με την Αρέθα, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο οι νεαροί Γιάννης Στεργίου και Γιώργος Παπαδόπουλος, βρίσκεται το βίντεο που έχει καταγράψει το συμβάν με μεγάλη σαφήνεια.

Το βίντεο προέρχεται από παρακείμενο κατάστημα και o δικηγόρος Πατρών Άκης Βαβαρούτας, που τυγχάνει φίλος μιας από τις οικογένειες των θυμάτων, επιβεβαίωσε στον Peloponnisos FM 104,1 τη δέσμευση του οπτικού υλικού από τις Αρχές, προκειμένου να αποτελέσει μέρος της δικογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο της σύγκρουσης:

Ο κ. Βαβαρούτας, αναφερόμενος στην ποινική αντιμετώπιση του οδηγού, σημείωσε ότι θα δικαστεί με τον ισχύοντα νόμο και όχι με τον νέο Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε προ ημερών και προβλέπει ποινές καθείρξεως από 10 έως και 15 έτη για πρόκληση ατυχήματος με θάνατο ή τραυματισμό μετά από παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, παραβίαση προτεραιότητας, μέθης κλπ.

Ο οδηγός θα δικαστεί ως κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σε βαθμό πλημμελήματος με προβλεπόμενες ποινές από 2 έως 8 έτη για κάθε θάνατο. Πιθανόν θα υπάρξει συγχώνευση ποινών από 1 έως και 5 έτη για κάθε θάνατο και αν γίνει δεκτό και κάποιο ελαφρυντικό, τότε η συνολική ποινή θα μειωθεί ακόμα περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Pelop.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button