Επικαιρότητα

«Από τα πιο όμορφα στάδια που έχω επισκεφθεί το Στάδιο Ελευθερίας» – Galaksias.com

Στο Ηράκλειο βρέθηκε αυτές τις ημέρες η Σοφία Σακοράφα…

«To Εθνικό στάδιο Ελευθερίας, είναι ένα απο τα πιο όμορφα στάδια, που έχω επισκεφθεί σε όλο τον κόσμο. Συνδέει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και την ιστορία, με τα τείχη που είναι γύρω του», ανέφερε η πρόεδρος της ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, στην πρόσφατη επίσκεψη της στο Ηράκλειο και τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ, Μένανδρο Παντελλίδη.

 

Την ίδια στιγμή, η άλλοτε μεγάλη αθλήτρια του ελληνικού στίβου, πρότεινε να γίνουν αθλητικές διοργανώσεις που θα συνδυαστούν με πολιτιστικές εκδηλώσεις στο επόμενο διάστημα και αυτό είναι ένα θέμα, που θα μπεί στις προτεραιότητες του ΕΑΚΗ.

 

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Μένανδρος Παντελλίδης, εξέφρασε με τη σειρά του, την πεποίθηση ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει επιλυθεί το θέμα του ταρτάν και θα έχει παραδοθεί στα σωματεία και τους αθλητές, ενώ ενημέρωσε την κ. Σακοράφα, για τα προβλήματα με τον αρχικό ανάδοχο, αλλά και όλες τις ενέργειες που έχει κάνει η διοίκηση του ΕΑΚΗ, ώστε να βρεθεί λύση στο φλέγον αυτό ζήτημα.

 

Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, Παναγιώτης Αντωνακάκης, ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, Μάρκος Καλούδης και εκ μέρους του ΕΑΚΗ η διευθύντρια του Εθνικού Σταδίου Ελευθερίας, Ζωή Αδαμάκη και το μέλος του Δ.Σ. του ΕΑΚΗ, Νίκος Τσαγκαράκης.

 

Η κ. Σακοράφα, δήλωσε ικανοποιημένη και εντυπωσιασμένη απο την καλή συνεργασία που υπάρχει στο Ηράκλειο μεταξύ ΕΑΚΗ-ΣΕΓΑΣ και όλων των τοπικών φορέων (Περιφέρεια Κρήτης-Δήμος Ηρακλείου), για την προώθηση του αθλητισμού.

 

Στην συνάντηση, ο κ. Καλούδης που αποτελεί την «ψυχή» του κρητικού στίβου, ευχαρίστησε το ΕΑΚΗ, για την άριστη συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ, σε θέματα αθλητικών διοργανώσεων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ. Στο τραπέζι της συζήτησης έπεσαν επίσης θέματα διεκδίκησης μεγάλων διοργανώσεων στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας, στο επόμενο διάστημα.

 

Τέλος, το «Προχωράμε μαζί» ήταν το σύνθημα, με το οποίο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του ΕΑΚΗ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button