Τρόπος Ζωής

Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός – Galaksias Portal News

«Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές». Αυτό δήλωσε την Παρασκευή 22 Μαρτίου η Δανάη Μπάρκα για τον αγαπημένο ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη για το ξαφνικό πρόβλημα με την υγεία του.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, νοσηλεύεται μετά από μία αιφνίδια περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ο 65χρονος ηθοποιός αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου παρέμεινε στη ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Νωρίτερα την Παρασκευή, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στο στενάχωρο περιστατικό στην έναρξη της πρωινής της εκπομπής, μεταφέροντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλή ηθοποιού.

«Ευχαριστούμε για τα μηνύματα, γιατί έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη (σ.σ. 20.03.2024) το βράδυ, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Από βδομάδα θα δούμε τι μπορώ να πω, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, γιάτρεψε ο ένας τον άλλο. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, εκτός κινδύνου σε μία ειδική μονάδα θεραπείας. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο Αλίκη ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του MEGA.

 

«Συνέβη εντελώς ξαφνικά που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος, οπότε αντιλήφθηκαν εντελώς τυχαία ότι κάτι δεν πάει καλά. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές, που ο ίδιος θα μοιραστεί αν θέλει αλλά τέλος καλό όλα καλά. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, του έκαναν ό,τι έπρεπε να του κάνουν και χθες που τον είδα ήταν δυνατός και ήρεμος», περιγράφει η Δανάη Μπάρκα στη συνέχεια.

To άρθρο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button