Κόσμος

Αποφυλακίστηκε η γυναίκα που πυρπόλησε τον σύζυγό της στη Μυτιλήνη – Galaksias.com

Ελεύθερη αφέθηκε η γυναίκα που πριν έναν χρόνο είχε περιλούσει με βενζίνη και είχε βάλει φωτιά στον σύζυγό της και ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Μυτιλήνη.

Την Τρίτη, 26 Μαρτίου, στο Μικτό Ορκωτό Χίου έκλεισε η υπόθεση. Το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βαριά σωματική βλάβη και αναγνωρίζοντας δύο ελαφρυντικά στην κατηγορούμενη, την καταδίκασε σε πέντε χρόνια φυλάκιση, με αναστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα, στην κατάθεσή του, ζήτησε την επιείκεια των δικαστών και των ενόρκων για τη σύζυγο που του είχε βάλει φωτιά.

Ως εκ τούτου και μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, η 48χρονη Μαρία είναι ελεύθερη να συνεχίσει τη ζωή της και μάλιστα δίπλα στον σύζυγό της που με την κατάθεσή του και τη γενικότερη στάση του στο δικαστήριο, φάνηκε όχι μόνο να τη συγχωρεί, αλλά και να είναι αποφασισμένος να συνεχίσουν τη ζωή τους ως ένα αγαπημένο ζευγάρι, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα stonisi.

Χαρακτηριστικό ήταν ότι από ένα σημείο της δίκης και μετά ο 57χρονος Γιάννης με τα σημάδια της φωτιάς έντονα στο πρόσωπό του και στο σώμα του, άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου αγκαλιασμένος με τη σύζυγό του, καθισμένοι στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δάκρυα στα μάτια ο ίδιος στην κατάθεσή του, ζήτησε την επιείκεια των δικαστών και των ενόρκων για τη σύζυγο που του είχε βάλει φωτιά, αναλαμβάνοντας μεγάλο μέρος της ευθύνης για τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνη την ημέρα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Με σοβαρά κινητικά προβλήματα πλέον, λόγω της πολύμηνης καθήλωσής του στο κρεβάτι της εντατικής και των νοσοκομείων, καθισμένος σε μια καρέκλα άρχισε να εξιστορεί την τραγική ιστορία του ζεύγους από την αρχή, ενώ και η κατηγορούμενη στην απολογία της αναφέρθηκε στα προβλήματα με το αλκοόλ που είχε τα τελευταία χρόνια λόγω δύο σοβαρών απωλειών που βίωσε η οικογένεια, χάνοντας τα δύο από τα τρία παιδιά της.

Ο γιος τους αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο που επανένωσε ξανά την οικογένεια, ενώ μετά την ανακοίνωση της απόφασης, οι τρεις τους αγκαλιάστηκαν, θέλοντας να κάνουν μια νέα αρχή, σύμφωνα με το aeolos.tv.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button