ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η κατάθεση της ανήλικης που «έκαψε» τη Μαρία και την παρέα της – Galaksias Portal News

Την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, οι έξι κατηγορούμενοι για την νέα υπόθεση μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια, θα απολογηθούν ο ένας μετά τον άλλον στην 17η τακτική ανακρίτρια, αντιμετωπίζοντας βαριά αδικήματα μεταξύ των οποίων και αυτό της εμπορίας ανθρώπων.

Η αποκάλυψη για το κύκλωμα έγινε από την αδερφή θύματος, που διαπίστωσε στο κινητό της τηλέφωνο ερωτικά ραντεβού με αμοιβή. Στη συμπληρωματική της κατάθεση έδωσε περισσότερα στοιχεία, αναφέροντας ότι η ανήλικη αδερφή της, ηλικίας 17 ετών, από το φθινόπωρο του 2022 και μετά βρίσκεται ερωτικά με άνδρες σε ξενοδοχεία και άλλους χώρους στην Αθήνα. Αναφέρθηκε σε έναν άνδρα με το όνομα «Βαγγέλης», με τον οποίο η αδερφή της βρέθηκε τουλάχιστον μία φορά στις 29 Οκτωβρίου 2023, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, καθώς και σε έναν δεύτερο άνδρα με το όνομα «Αλέκος» και ήταν ο πρώτος της πελάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αδερφή της ανήλικης έδειξε στις Αρχές ως υπεύθυνη για την εύρεση πελατών την 25χρονη Μαρία. Μετά την καταγγελία και τις δύο καταθέσεις, οι Αρχές κάλεσαν σε κατάθεση την ανήλικη, η οποία έχει συμμετάσχει και σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. Η «Ζούγκλα» αποκαλύπτει τι ισχυρίστηκε στις Αρχές, παρουσία παιδοψυχολόγου.

«Σε έξοδό μου, το καλοκαίρι του 2023, με την ανήλικη Λ. γνώρισα για πρώτη φορά τη Μαρία, με τον σύντροφό της “Ζάχο” και τον ταξιτζή “Μάνο”. Την ίδια ημέρα πήγα μαζί με τη Λ. στο σπίτι ενός άνδρα που τον έλεγαν «Αλέκο» στα Σεπόλια, σε προκαθορισμένο ραντεβού από τη Μαρία, παίρνοντας ως αμοιβή 350 και 450 ευρώ αντίστοιχα (σ.σ. για τα δυο κορίτσια), ενώ δώσαμε από 50 ευρώ μετά η κάθε μία μας στη Μαρία».

Η ανήλικη υποστήριξε στις Αρχές ότι με τον άνδρα με το όνομα «Βαγγέλης» δεν έχει βρεθεί ποτέ ερωτικά, αλλά έδωσε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στις Αρχές για τις κινήσεις του: «Γνωρίζω ότι αυτός βρίσκεται με αμοιβή με ανήλικες, σε ξενοδοχεία και ειδικά σε αυτά που έχουν την επωνυμία… (σ.σ. αναφέρεται η επωνυμία), μεταξύ αυτών και με την ανήλικη φίλη μου Ε… Εκτός από εμένα και τη Λ… και άλλες τρεις ανήλικες, που έκαναν παρέα με τη Μαρία, επιδίδονταν και αυτές σε ερωτικά ραντεβού έναντι αμοιβής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δικογραφία αναφέρεται ότι κάποιοι από τους «πελάτες», σε συνεννόηση με τη Μαρία, παρείχαν ως αμοιβή σε τουλάχιστον δύο ανήλικες κοκαΐνη.

Ο τατουατζής και τα πάρτι

Οι καταθέσεις έδειχναν στις Αρχές κοινά πρόσωπα με το κύκλωμα μαστροπείας που είχε εξαρθρωθεί τον Ιανουάριο, με εγκέφαλο τη «Λορέλα» που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη.

Τα κοινά πρόσωπα μέχρι στιγμής στις δύο υποθέσεις μαστροπείας είναι:

Ένας 54χρονος τατουατζής, που είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους τον περασμένο Ιανουάριο. Σε αυτή την υπόθεση κατηγορείται ότι βρισκόταν ερωτικά με ανήλικες και έδινε ως αμοιβή… τατουάζ. Αναφέρεται μάλιστα στο κατηγορητήριο ότι «για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων έφερε σε επαφή δύο ανήλικες με κατηγορούμενο, ο οποίος τις μετέφερε σε πάρτι εκτός Αθηνών, όπου εκεί συνευρέθηκαν ερωτικά έναντι αμοιβής με δύο άγνωστους άντρες».

Στην απολογία του, τον περασμένο Ιανουάριο, ο 54χρονος είχε ισχυριστεί όπως αποκαλύπτει η «Ζούγκλα» ότι για μία κοπέλα 17 ετών πίστευε ότι ήταν ενήλικη: «Η 17χρονη με βρήκε μόνη της από το Ιnstagram και μου ζήτησε να της κάνω τατουάζ. Μου είπε ότι είναι ενήλικη και μου έδειξε μία ταυτότητα, που εκ των υστέρων έμαθα ότι είναι ξαδέρφη της συνονόματη, αλλά ενήλικη. Ήρθε στο σπίτι μου δύο φορές. Μου είπε ότι κάνει βίζιτες, μου πρότεινε να συνευρεθούμε αντί να με πληρώσει με χρήματα για τα τατουάζ. Και τις δύο φορές που της έκανα τατουάζ συνευρεθήκαμε και δεν πλήρωσε. Η Δ… μου γνώρισε τη Γ. σαν πελάτισσα. Μου είπε ότι θέλει να κάνει τατουάζ και μου πρότεινε να συνευρεθώ μαζί της για να μην πληρώσει και της είπα “έλα εδώ και βλέπουμε”. Τελικά συνευρεθήκαμε και με τη Γ.. που είναι ενήλικη».

Το δεύτερο κοινό πρόσωπο είναι μία 26χρονη, με το όνομα Έλενα, η οποία εμφανίζεται σε καταθέσεις θυμάτων και στις δύο υποθέσεις. Κοινό θύμα και στις δύο υποθέσεις είναι η 15χρονη Λ.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι οι δύο «αρχηγοί», στα δύο κυκλώματα, η Μαρία και η Λορέλα, ήταν φίλες και δεν αποκλείουν ακόμα και τη «συνεργασία τους» με θύματα ανήλικα κορίτσια.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button