Τρόπος Ζωής

Δεν τσακώθηκαν στα 9μερα, δεν έχουν μιλήσει για τη ρήξη – Galaksias Portal News

Η απώλεια της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου, της γυναίκας που μεγάλωσε την Όλγα Κιουρτσάκη, φαίνεται ότι έφερε κοντά μάνα και κόρη. Και πλέον η ρήξη στη σχέση τους, μοιάζει παρελθόν.

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη στήριξαν η μια την άλλη στην κηδεία της μητέρας της γνωστής τραγουδίστριας, ενώ πήγαν μαζί και στα 9μερα.

Η εικόνα της Όλγα Κιουρτσάκη να φεύγει μόνη της από το νεκροταφείο, σε συνδυασμό με κάποιες φωνές που ακούστηκαν, πυροδότησε φήμες για νέο καυγά ανάμεσα σε μάνα και κόρη. Αλλά ο τσακωμός αυτός, διαψεύδεται.

Αυτό που έγινε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day είναι πως όταν η Όλγα Κιουρτσάκη βρισκόταν στην εκκλησία δέχτηκε λεκτική επίθεση από στενή συνεργάτιδα της μητέρας της, γεγονός που την εξόργισε και ξεκίνησε να φωνάζει.

Η στενή συνεργάτιδα της Άντζελας Δημητρίου, όπως αναφέρθηκε, υπονόησε οι κάμερες βρίσκονταν στο σημείο, όχι για το μνημόσυνο, αλλά λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον ενδοοικογενειακό καβγά μητέρας και κόρης.

«Μητέρα και κόρη δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το συμβάν, είναι και οι δύο καταρρακωμένες με την απώλεια και απλώς εκείνη την ώρα, η Όλγα Κιουρτσάκη εκνευρίστηκε γιατί ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες για εκείνη και τον σύντροφό της, σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει», εξήγησε η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα.

 

Σημειώνεται πως ούτε στην κηδεία ούτε στα 9μερα ήταν παρών ο σύζυγος της Όλγας Κιουτσάκη, Φώτης Λώσης, με τον οποίο είχε καυγαδίσει στις ΗΠΑ η Άντζελα Δημητρίου κι έτσι προκλήθηκε η ρήξη στις σχέσεις της «λαίδης» με την κόρη της.

To άρθρο Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Δεν τσακώθηκαν στα 9μερα, δεν έχουν μιλήσει για τη ρήξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button