Επικαιρότητα

Ομάδα… φάντασμα και στο «Καραϊσκάκη» ο ΟΦΗ, ήττα 4-0 από τον Ολυμπιακό! – Galaksias.com

Δεν έχει σταματημό ο αγωνιστικός… κατήφορος του ΟΦΗ, με άνευ όρων παράδοση σήμερα στο γήπεδο «Καραϊσκάκη».

Η ομάδα του Ηρακλείου έχασε 4-0 από τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Super League, παρουσιάζοντας ένα… συνονθύλευμα.

Χωρίς ποδοσφαιρικό εγωισμό και προσπάθεια έστω για τα βασικά, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν πάρα πολλά λάθη και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε (71′ Ιμπόρα), Τσικίνιο, Ποντένσε (46′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (77′ Ναβάρο), Φορτούνης (61′ Καμπράλ), Ελ Κααμπί (61′ Γιοβέτιτς).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης (46′ Τοράρινσον), Αμπάντα, Γκλάζερ, Γιαγιέγος (46′ Μοσκέρα), Μπάκιτς, Μπάκου (81′ Ριέρα), Αποστολάκης (62′ Χιμένεθ), Ισέκα (62′ Φελίπε).

Το “φιλμ” του αγώνα

1′ Ξεκίνησε το παιχνίδι. 

5′ Ο Ποντένσε σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

6′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 1-0: Λάθος απομάκρυνση από τον Μπάουμαν πάνω στον Μασούρα, ο τελευταίος επωφελείται από την κόντρα και σκοράρει εύκολα σε κενή εστία για το 1-0. 

9′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 2-0: Φάση διαρκείας στην περιοχή του ΟΦΗ, οι παίκτες του οποίου αδυνατούν να απομακρύνουν σε 2-3 χρόνους και ο Ελ Κααμπί από τη μικρή περιοχή κάνει το 2-0. 

27′ Προσπάθησε ο Ισέκα να απειλήσει μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, όμως προτίμισε την πάσα, αντί να σουτάρει από διαγώνια θέση. 

29′ Ο Φορτούνης σουτάρει από αριστερά μέσα στην περιοχή, βάζει την κόντρα και παραχωρεί κόρνερ.

31′ Κίτρινη κάρτα στον Μαρινάκη. 

34′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 3-0: Λάθος πάσα του Γαγιέγος στα όρια της μεγάλης περιοχής, ο Ποντένσε μπαίνει πολύ εύκολα στην περιοχή του ΟΦΗ και πλασάρει εύστοχα για το 3-0.

37′ Κόρνερ του Μπάκου από αριστερά, πρώτη κεφαλιά του Βούρου, στο δεύτερο δοκάρι δε μπόρεσε ο Μπάκιτς να βρεθεί στην πορεία της μπάλας. 

38′ Φαλτσαριστό σουτ του Μασούρα έξω από την περιοχή, αποκρούει σε κόρνερ ο Μπάουμαν. 

39′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Κόρνερ με πάσα από τους Ποντένσε και Φορτούνη, ο Κάρμο θα σουτάρει με δύναμη και σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. 

41′ Ο Ισέκα θα προσπαθήσει να βγει με ταχύτητα απέναντι στον Πασχαλάκη, βγαίνει γρήγορα και μπλοκάρει στα πόδια του Βέλγου ο Έλληνας τερματοφύλακας. 

43′ Γύρισμα του Μασούρα από δεξιά, ο Τσικίνιο από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή θα σουτάρει άουτ. 

44′ Νέα τελική για τους γηπεδούχους. Ο Φορτούνης περνάει τη μπάλα στην περιοχή για τον Ροντινέι, όμως ο Γκλάζερ αλλοιώνει το πλασέ του Βραζιλιάνου και ο Μπάουμαν μπλόκάρει. 

45+1′ Συρτό σουτ του Μασούρα, στα χέρια του Μπάουμαν η μπάλα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ είναι πίσω στο σκορ με 3-0. 

46′ Έναρξη στην επανάληψη, με αλλαγές και για τις δύο ομάδες. Στον ΟΦΗ οι Τοράρινσον και Μοσκέρα παιρνούν στο ματς αντί των Γιαννούλη και Γαγιέγος. Για τους γηπεδούχους ο Αλεξανδρόπουλος αντικαθιστά τον Ποντένσε. 

58′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 4-0: Ο Τσικίνιο βρίσκει τον Φορτούνη στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και εκείνος πλασάρει εύκολα για το 4-0. 

61′ Δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Ο Γιόβετιτς αντικαθιστά τον Ελ Κααμπί και ο Καμπράλ στη θέση του Φορτούνη. 

62′ Και ο Πέπε Μελ θα κάνει δύο αλλαγές. Ο Φελίπε στη θέση του Ισέκα και ο Χιμένεθ αντί του Αποστολάκη. 

71′ Αλλαγή για τους γηπεδούχους, με τον Ιμπόρα στη θέση του Έσε. 

73′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Αλεξανδρόπουλος κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Καμπράλ αστοχεί στην κενή ουσιαστικά εστία. 

77′ Τελευταία αλλαγή για τους Πειραιώτες. Ο Ναβάρο στη θέση του Μασούρα. 

77′ Κίτρινη κάρτα στον Κάρμο. 

79′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Εκτέλεση φάουλ με τον Μπάκιτς περίπου πέντε μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και φεύγει άουτ. 

81′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Πέπε Μελ, με τον Ριέρα αντί του Μπάκου. 

90′ Σουτ του Ναβάρο έξω από την περιοχή, με δυσκολία αποκρούει σε κόρνερα ο Μπάουμαν. 

92′ Εκτέλεση φάουλ του Ριέρα, άστοχη κεφαλιά του Γκλάζερ.

Τέλος του αγώνα, ήττα 4-0 για τον ΟΦΗ. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button