Επικαιρότητα

Ηράκλειο: Αγιασμός με χαμόγελα στο Δημοτικό Σχολείο Σκινιά – ΗράκλειοΗράκλειο
Στο τέλος όλοι οι φορείς του χωριού ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη επισημαίνοντας ότι θα είναι δίπλα στο δασκαλο και στους μαθητές, σε ότι χρειαστούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς

Με ενθουσιασμό και τον καθιερωμένο αγιασμό, ξεκίνησε και επίσημα το νέο σχολικό έτος 2022-2023 στο μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο του Σκινιά.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του χωριού π. Μιχαήλ Παπαιωάννου ενώ στο τέλος η Ενορία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος προσέφερε, όπως κάθε χρόνο,  στους μαθητές τετράδια και άλλα είδη γραφικής ύλης.

Στην τελετή του αγιασμού παρόν ήταν ο Πρόεδρος του χωριού κ. Νικήτας Ζαμπουλάκης και ο ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Γιώργος Καρανδινακης.

Στο τέλος όλοι οι φορείς του χωριού ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη επισημαίνοντας ότι θα είναι δίπλα στο δασκαλο και στους μαθητές, σε ότι χρειαστούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.


Πηγή


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger