Τρόπος Ζωής

Νέα κωμική σειρά με τον Όουεν Γουίλσον – Galaksias Portal News

Ο νεαρός ηθοποιός Πίτερ Ντάγκερ (Peter Dager) θα συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό του υποψήφιου για Όσκαρ, Όουεν Γουίλσον (Owen Wilson) στη νέα κωμική σειρά του Apple TV+ με την υπογραφή του Τζέισον Κέλερ (Jason Keller).

Στην άτιτλη κωμωδία των 10 επεισοδίων ο Γουίλσον θα υποδυθεί τον Pryce Cahill, έναν πρώην επαγγελματία παίκτη του γκολφ, του οποίου η καριέρα είχε πρόωρο τέλος πριν από 20 χρόνια. Αφού απολύεται από ένα κατάστημα αθλητικών ειδών που εργαζόταν στην Ιντιάνα και η σύζυγός του τον εγκαταλείπει, ο Pryce ποντάρει σε έναν ανήσυχο αλλά ταλέντο του γκολφ 17χρονο, τον οποίο υποδύεται ο Ντάγκερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Κουβανό-Αμερικανό ηθοποιό ο ρόλος αυτός σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλη παραγωγή που πρωταγωνιστεί μετά τις εμφανίσεις του στην ταινία «Insidious 5» του Patrick Wilson και το 2022 στην κωμωδία του Xavier Manique, «Who Invited Charlie?».

Σύμφωνα με το Deadline, η φιλόδοξη παραγωγή των Apple Studios θα είναι σε σκηνοθεσία τoυ Τζόναθαν Ντέιτον (Jonathan Dayton) και της συζύγου του Βάλερι Φάρις (Valerie Faris).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button