ΕνημέρωσηΟικονομία

Σοβαρά επεισόδια στη Σεβίλλη πριν τον τελικό του Copa Del Rey – Galaksias Portal News

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε το κέντρο της Σεβίλλης, λίγο πριν τον τελικό του Copa Del Rey ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και στην Μαγιόρκα.

Κυριολεκτικά η πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας θύμιζε πεδίο μάχης ανάμεσα σε φανατικούς οπαδούς των δύο φιναλίστ που ταξίδεψαν στη Σεβίλλη για το μεγάλο ματς. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης οπαδοί της Μαγιόρκα είχαν δώσει «ραντεβού» με ομάδα σκληροπυρηνικών της Μπέτις και το κακό δεν άργησε να γίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βίντεο που έκαναν το γύρο του κόσμου δείχνουν μάχες σώμα με σώμα, με τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν ρόπαλα, λοστούς και ξύλα, φωτοβολίδες να εκτοξεύονται εκατέρωθεν, καρέκλες από τα τοπικά καφέ να αιωρούνται και δεν μιλάμε για τις πέτρες και τα λογής αντικείμενα που πετάχθηκαν. Η αστυνομία προσπάθησε να επιβάλει την τάξη, χωρίς, όμως, ιδιαίτερη επιτυχία.

Να σημειωθεί ότι η Αθλέτικ πήρε 21.000 εισιτήρια για τον τελικό, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχουν μεταδοθεί από τα διεθνή μέσα, περισσότεροι από 100.000 οπαδοί της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε έκαναν το ταξίδι στην Ανδαλουσία, προκειμένου να στηρίξουν τους Βάσκους στην προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button