Επικαιρότητα

Για μια συνεύρεση με το θύμα, μιλά η κατηγορούμενη για την δολοφονία του Σάκη στη Χαλκίδα

Ένα περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου 15 χρόνια ανάμεσα σε εκείνη και τον 43χρονο ξυλουργό περιέγραψε στην απολογία της – Τα τηλέφωνα που ακολούθησαν κι έβαλαν «φωτιά» στον γάμο της

Φως σε μια πτυχή της σχέσης της με τον 43χρονο ξυλουργό πριν από περίπου 15 χρόνια, έριξε κατά τη χθεσινή της απολογία η 39χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του στη Χαλκίδα το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με τον Alpha, η γυναίκα αναφέρθηκε σε μια ερωτική επαφή που είχε με τον ξυλουργό το 2008 και η οποία, έτσι όπως εξελίχθηκε στη συνέχεια, τη στιγμάτισε.

Όπως είπε «με τον Σάκη γνωριστήκαμε μέσω του συζύγου μου. Λίγες ημέρες πριν το γάμο μας, στις 14 Οκτωβρίου του 2008, ο Σάκης ήρθε στο σπίτι που φτιάχναμε για να τοποθετήσει μία ντουλάπα. Εκείνη την ημέρα, ήμουν πιεσμένη από τις προετοιμασίες του γάμου, και σε συνδυασμό με έναν μικροκαβγά που είχα με τον άνδρα μου, ήμουν στεναχωρημένη. Ζητούσα στήριξη την οποία πίστεψα ότι βρήκα στο πρόσωπο του Σάκη. Προσπαθούσε υποκριτικά να με παρηγορήσει και να με βοηθήσει. Μου ζήτησε να πιούμε ένα ποτό. Αφού είχαμε καταναλώσει 3-4 ποτά με οδήγησε στον καναπέ του σαλονιού και άρχισε να με φιλάει. Του ζήτησα να σταματήσει γιατί σε λίγες μέρες θα παντρευόμουν και ήξερε ότι αγαπάω τον άνδρα μου που, όπως έλεγε, ήταν φίλος του. Του ζήτησα να φύγει, όπως και έγινε».

Στη συνέχεια κι ενώ είχε πάει να ξαπλώσει, κάποιος άνδρας μπήκε στην κρεβατοκάμαρά της και, θεωρώντας πως ήταν ο σύντροφός της, συνευρέθηκαν ερωτικά. «Επειδή είχα ζαλιστεί από το ποτό, πήγα στην κρεβατοκάμαρα για να ξαπλώσω. Λίγη ώρα αργότερα ένιωσα έναν άνδρα πάνω μου και πίστεψα ότι είναι ο σύζυγός μου. Τον ρώτησα ήρθες; Και είπε ναι. Στη συνέχεια τον ρώτησα αν θέλει να ανοίξω το φως γιατί ήξερα ότι αρέσει στον άντρα μου να με βλέπει και είπε όχι. Ήμουν μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια του αλκοόλ. Δεν αντέδρασα, αλλά κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης φώναξα το όνομα του άνδρα μου. Τότε ο Σάκης απάντησε: “ποιος, ο Σάκης είμαι”. Τότε σηκώθηκε, ντύθηκε και έφυγε από το σπίτι. Σηκώθηκα ταραγμένη και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί».

Η 39χρονη είπε στην απολογία της πως αποφάσισε να μην αποκαλύψει στον σύζυγό της τα όσα φέρεται να είχαν συμβεί με τον 43χρονο, καθώς φοβόταν τις πιθανές αντιδράσεις. «Λίγες ημέρες μετά τηλεφώνησα στον Σάκη. Βρεθήκαμε στο μαγαζί του συζύγου μου, ενώ αυτός έλειπε. Εκεί με διαβεβαίωσε πως το περιστατικό θα έμενε μεταξύ μας».

Τρία χρόνια μετά τον γάμο, ωστόσο, ο σύζυγός της, έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που τάραξε την καθημερινότητά τους. «Αρχές του 2011, ο σύζυγός μου δέχθηκε μία ανώνυμη κλήση. Του έλεγε να με μαζέψει και να προσέχει ποιον βάζει στο σπίτι του. Με ρώτησε αν είχε συμβεί κάτι ανάμεσα σε μένα και τον Σάκη. Του είπα όχι, αλλά δεν πείστηκε. Για 1,5 χρόνο ζήσαμε έναν εφιάλτη γιατί ο σύζυγός μου ζήλευε και άφηνε υπονοούμενα συνεχώς. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ηρέμησε και για δέκα χρόνια ήμασταν ευτυχισμένοι» ανέφερε.

Αρκετά χρόνια μετά, το 2021, έσκασε ένα δεύτερο τηλεφώνημα, το οποίο έφερε εκ νέου αναστάτωση στο γάμο της και την οδήγησε σε ψυχοθεραπείες, όπως ανέφερε. «Τέλη καλοκαιριού του 2021, δέχθηκε πάλι ένα τηλεφώνημα με το οποίο τον ενημέρωναν πως εγώ με τον Σάκη έχουμε εξωσυζυγική σχέση, Τότε, ξεκίνησε πάλι ο εφιάλτης. Με πίεζε να του πω την αλήθεια, του αποκάλυψα το περιστατικό και του είπα πως από τότε δεν είχε ξανασυμβεί. Αποφάσισα να μιλήσω στον Σάκη για να μάθω τον λόγο που με διέβαλε, μιλώντας σε τρίτους για τη συνεύρεσή μας, και για να μιλήσει στον σύζυγό μου και να του εξηγήσει τι είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια. Ο Σάκης αρνήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες του. Λίγο καιρό μετά ο σύζυγός μου συναντήθηκε με τον Σάκη και του ζήτησε να μείνει μακριά μας. Έκτοτε, η ζωή μας άλλαξε. Ο άνδρας μου ένιωθε απατημένος και προδομένος. Είχαμε συνεχώς εντάσεις και καυγάδες. Άρχισα να αισθάνομαι μόνη μου, να κλαίω και να αυτοτραυματίζομαι. Ζήτησα βοήθεια από τον πνευματικό μου. Επισκέφθηκα νευρολόγο και ψυχίατρο και στα τέλη του 2022 ξεκίνησα συνεδρίες και έλαβα αγωγή για έξι μήνες την οποία διέκοψα μόνη μου. Τον Μάιο του 2023 πήγα σε άλλον ψυχίατρο, διέκοψα για λίγο και ξεκίνησα εντατικά από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους» ήταν οι ισχυρισμοί της 39χρονης».

Αυτά ισχυριζόταν η κατηγορουμένη από την δεύτερη μέρα της σύλληψής της, οπότε και μπόρεσε να μιλήσει με τον δικηγόρο της, Θέμι Κωντσιλίδη, ο οποίος και διαμόρφωσε την απολογία της.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button