ΕνημέρωσηΟικονομία

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των Μαυροβούνιων μαφιόζων στη Βάρη

Βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της φονικής επίθεσης στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου δείχνει τους Μαυροβούνιους εκτελεστές να πλησιάζουν την ταβέρνα όπου οι συνεργοί τους είχαν εντοπίσει τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που αναζητούσαν σε όλη την Αττική. Με τα χαρακτηριστικά τους καλυμμένα, καθώς φορούν καπέλα και κουκούλες οι τέσσερις δράστες περπατούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Λίγο αργότερα, άδειαζαν τις σφαίρες από τα τέσσερα όπλα τους, πάνω στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι» μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους.

Δεν πέρασαν παρά μόνο… 70 δευτερόλεπτα και σε άλλο βίντεο καταγράφηκαν οι δράστες να τρέχουν στο δρόμο, ώστε να απομακρυνθούν από την ταβέρνα. Το συμβόλαιο θανάτου είχε εκτελεστεί και σύμφωνα με την αστυνομία, «για την υπόθεση της Βάρης απαιτήθηκε χρηματικό ποσό ύψους 2.000.000 ευρώ» και αφορούσε τα έξοδα για τα οχήματα, τα σπίτια που νοικιάζονταν, την μεταφορά των όπλων, αλλά και την πληρωμή των δολοφόνων. Ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν νοικιασμένο από εταιρία και όταν το εντόπισαν οι αρχές στάθηκες τυχερές. Τρεις ώρες πριν την επίθεση, οι δράστες είχαν πάει σε πρατήριο καυσίμων να εφοδιαστούν με καύσιμα. Όμως έκαναν το λάθος να αφήσουν στο εσωτερικό του την απόδειξη πληρωμής. Οι αστυνομικοί της βρήκαν και έτσι είχαν εικόνα και ενός εκ των δραστών, από την κάμερα του πρατηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φονικές επιθέσεις των σερβικών συμμοριών όμως δεν σταμάτησαν εκεί… Ακολούθησε στην Κέρκυρα η εκτέλεση δυο ακόμα μελών της εγκληματικής οργάνωσης που απολάμβαναν τις διακοπές τους στο νησί του Ιονίου.

Στις φωτογραφίες που παρουσιάζει η zougla.gr, οι δράστες καταγράφηκαν, μετά την δολοφονία, να απομακρύνονται με δυο τετράτροχες μοτοσικλέτες και στη συνέχεια έφυγαν από το νησί με ένα νοικιασμένο ταχύπλοο.

Ο Αλβανός συνεργός τους, που ήταν ο μοναδικός που είχαν στη χώρα μας, φρόντισε να τους μεταφέρει την επόμενη μέρα με αυτοκίνητο στη Χαλκιδική και στη συνέχεια διέφυγαν από την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button