ΕνημέρωσηΤεχνολογία

H Air Arabia επεκτείνει το ευρωπαϊκό δίκτυό της με απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα

 Η Air Arabia, η πρώτη και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Μ. Ανατολή και στη Β. Αφρική, ανακοίνωσε την έναρξη της νέας σύνδεσης που ενώνει τη Σάρτζα με την Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας. Ξεκινώντας πτήσεις στις 28 Ιουνίου 2024, το νέο δρομολόγιο υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας για να προωθεί τα οικονομικά ταξίδια ανά τον κόσμο.

Το πρόγραμμα από και προς την Αθήνα, με έναρξη 28 Ιουνίου 2024 (όλες τοπικές ώρες):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται 4 φορές την εβδομάδα, παρέχοντας στους ταξιδιώτες άμεση και αποτελεσματική σύνδεση μεταξύ των δύο ζωντανών πόλεων. Με αυτήν την τελευταία προσθήκη στο διευρυνόμενο δίκτυό της, η Air Arabia στοχεύει να διευκολύνει την αυξημένη προσβασιμότητα τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής, ενισχύοντας οικονομικούς και πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ των ΗΑΕ και της Ελλάδας.

Ο Adel Al Ali, Group Chief Executive Officer, Air Arabia, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της απευθείας πτήσης μας που συνδέει τη Sharjah με την Αθήνα, μια πόλη γνωστή για την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες της. Η έναρξη των πτήσεων της Air Arabia προς την Αθήνα αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ των δύο πόλεων, ενώ παράλληλα προσφέρουμε οικονομικές και προσιτές ταξιδιωτικές επιλογές. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επιβάτες μας για να εξερευνήσουν την ιστορική πόλη της Αθήνας.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών τόνισε: «Η έναρξη της απευθείας σύνδεσης της Αθήνας με τη Σάρτζα,  έναν νέο προορισμό για εμάς, είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το αεροδρόμιο, την πόλη και τη χώρα μας, προσφέροντας στους επιβάτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να βιώσουν δύο συναρπαστικές πόλεις με το εξαιρετικό προϊόν της Air Arabia. Παράλληλα, ενισχύει σημαντικά τη διασυνδεσιμότητα μεταξύ των δυο προορισμών, διαμορφώνοντας την προοπτική για περαιτέρω ενδυνάμωση των  τουριστικών ροών και των οικονομικών  σχέσεων. Τις καλύτερες ευχές μας στον αεροπορικό συνεργάτη μας για πλήρεις και ασφαλείς πτήσεις και περαιτέρω ανάπτυξη στην αγορά της Αθήνας!».

Η Air Arabia διαθέτει ένα στόλο αεροσκαφών Airbus A320 και A321 neo-LR, τα πιο σύγχρονα και με τις μεγαλύτερες πωλήσεις αεροσκάφη single aisle (μονού διαδρόμου) στον κόσμο. Η διαμόρφωση της καμπίνας σε όλο το στόλο παρέχει πρόσθετη άνεση με μία από τις πιο γενναιόδωρες διατάξεις καθισμάτων σε σύγκριση με οποιαδήποτε καμπίνα οικονομικής χρήσης. Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με το «SkyTime», μια δωρεάν υπηρεσία streaming κατά την πτήση, που επιτρέπει στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγίας απευθείας στις συσκευές τους. Οι πελάτες μπορούν επίσης να απολαύσουν μια ποικιλία από λιχουδιές ανάμεσα σε σνακ, γεύματα και σάντουιτς από το μενού «SkyCafe» του σκάφους σε προσιτές τιμές.

Oι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις απευθείας πτήσεις τους από τη Σάρτζα προς την Αθήνα με μια επίσκεψη στο site της Air Arabia, κλήση στο call center, ή μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button