ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ηράκλειο: Με επιτυχία η Παγκρήτια Σύσκεψη των ΔΣ των Συνταξιουχικών Σωματείων – ΗράκλειοΑπέναντι στην ακρίβεια και τη μείωση των εισοδημάτων τους οι συνταξιούχοι οργανώνουν παγκρήτια κινητοποίηση στις 14 Οκτώβρη στο Ηράκλειο στις 10:30πμ στην πλατεία Ελευθερίας

Με επιτυχία, μαζικότητα και αποφασιστικότητα πραγματοποιήθηκε Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στις 10.30 π.μ. η Παγκρήτια Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συνταξιουχικών Σωματείων και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Από μέρους της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας της Πάλμος Παναγιώτης που έκανε την εισηγητική ομιλία και από την Ομοσπονδία του ΟΑΕΕ ο οργανωτικός γραμματέας Κολοβός Χρήστος.

Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους αλλά και τα παιδιά τους, οι αρνητικές επιπτώσεις από τις “αντεργατικές – αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται από όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια και έχουν να κάνουν με το τσάκισμα των συντάξεων και τη μείωση των εισοδημάτων ” των συνταξιούχων, την ακρίβεια, την υποβάθμιση των δημόσιων δομών Υγείας και την ιδιωτικοποίησή τους, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων κ.λπ.

“Τιμάμε τη μέρα της τρίτης ηλικίας αγωνιστικά διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα που βασανίζουν εμάς και τα παιδιά μας και διεκδικούμε στο ακέραιο συνολικά το πλαίσιο των αιτημάτων μας, απαντώντας στην συνεχιζόμενη αντιλαϊκή – αντισυνταξιουχική πολιτική με παγκρήτια κινητοποίηση στις 14 Οκτώβρη στο Ηράκλειο στις 10:30πμ στην πλ. Ελευθερίας”, αναφέρουν οι συνταξιούχοι.


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger