ΕνημέρωσηΠολιτική

Αν θέλει να αντιμετωπίσει την ανομία στα Πανεπιστήμια να διαλύσει την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ – Galaksias Portal News

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΝΕ σχετικά με τις τα όσα έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπηση.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΝΕ τονίζει πως εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να αντιμετωπίσει την ανομία στα Πανεπιστήμια, θα πρέπει να διαλύσει την παράταξη της ΝΔ, την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

«Ο πρωθυπουργός, εμφανώς πιεσμένος από τις μεγαλειώδεις φοιτητικές κινητοποιήσεις, καταφεύγει στα γνωστά και χιλιοειπωμένα περί ανομίας και τυφλής βίας στα Πανεπιστήμια. Όμως, η πραγματική “ανομία” στα Πανεπιστήμια έχει την υπογραφή της κυβέρνησης» αναφέρει η ΚΝΕ.

«Γιατί», προσθέτει η ΚΝΕ, «ανομία είναι να πέφτουν φοιτητές του ΑΠΘ από τα παράθυρα, επειδή δε χωράνε στις αίθουσες, να έχει μειωθεί κατά 50% η χρηματοδότηση για τον εξοπλισμό των φοιτητικών εστιών που δεν καλύπτουν ούτε το 10% των φοιτητών, να υπάρχουν πτυχία που δεν κατοχυρώνουν επαγγελματικά δικαιώματα. Ανομία είναι τα κυκλώματα διαπλοκής, διαφθοράς και τραμπουκισμών της κυβερνητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ανομία είναι ο ίδιος ο νόμος-έκτρωμα της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, που, παρακάμπτοντας το Σύνταγμα, κάνει την αδικία νόμο και διαλύει τα πτυχία και το μέλλον της νέας γενιάς».

«Η συκοφαντία της κυβέρνησης, όπως και οι απειλές για πειθαρχικές διώξεις και διαγραφές δεν τρομάζουν τους φοιτητές. Εκθέτουν την ίδια την κυβέρνηση που έχει απομονωθεί. Γι’ αυτό και καταφεύγει στην αισχρή προπαγάνδα να ταυτίζει το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα με εγκληματικές ενέργειες, αντί να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το πώς “παράπεσε” αστυνομικός εξοπλισμός (χειροβομβίδες κρότου λάμψης, δακρυγόνα κ.λπ.) σε ξένα χέρια.

Η κυβέρνηση καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την πραγματική ανομία, που προκαλεί καθημερινά το αίσθημα δικαίου του λαού και της νέας γενιάς, όπως είναι η προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών» σημειώνει η ΚΝΕ και καταλήγει στην ανακοίνωσή της με το εξής «υστερόγραφο»:

«Υ.Γ.: Προτείνουμε στον Κ. Μητσοτάκη, αν θέλει πραγματικά να κάνει ένα βήμα στην αντιμετώπιση της ανομίας στα Πανεπιστήμια, να διαλύσει τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ».

To άρθρο ΚΝΕ για Μητσοτάκη: Αν θέλει να αντιμετωπίσει την ανομία στα Πανεπιστήμια να διαλύσει την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button