ΑθλητικάΕνημέρωση

«Καθάρισαν» με Μπετανκόρ οι φιλοξενούμενοι – Galaksias Portal News

Ο Πανσερραϊκός με τον Μπετανκόρ να σκοράρει δυο γκολ, πήρε τη νίκη στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0 και συνέχισε την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να επικρατεί 2-0 εκτός έδρας, έχοντας τον Μπετανκόρ σε μεγάλη μέρα, καθώς ο Ισπανός επιθετικός σημείωσε και τα δυο γκολ της ομάδας του.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε στο 11΄και στο 16΄, με τον Πανσερραϊκό να κρατά το σκορ έως το φινάλε του αγώνα, απέναντι σε ένα ΠΑΣ που παρουσίασε για ένα ακόμη παιχνίδι αρκετές αδυναμίες.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων έγινε στο 79΄, όταν ο Μπάλαν σημάδεψε το δοκάρι σε μια φάση, στην οποία ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να σκοράρει και να ξανά μπει στο παιχνίδι.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα των Σερρών έφτασε τους 21 βαθμούς και έδειξε πως πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος παρέμεινε στην τελευταία θέση, ισόβαθμος με την Κηφισιά.

ΠΑΣ Γιάννινα(Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (61′ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (61′ Ριένστρα), Τζίνο, Λεό (46′ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82′ Έφορντ), Κόντε (61′ Μπάλαν).

Πανσερραϊκός(Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (90′ Μούργος), Ουάρντα (90′ Πεταυράκης), Ντάνκερλουι (81′ Οικονόμου), Μπετανκόρ (71′ Άλεξιτς).

 

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσεραϊκός 0-2: «Καθάρισαν» με Μπετανκόρ οι φιλοξενούμενοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button