Επικαιρότητα

Παραμένουν στο μπλόκο των Πεζών οι αγρότες – Προαναγγέλλουν κορύφωση των κινητοποιήσεών τους την Τρίτη (pics)

Την Τρίτη στις 12, την ώρα που θα πραγματοποιείται η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον πρωθυπουργό, οι αγρότες του Ηρακλείου θα κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους με νέο μπλόκο

Νέο μπλόκο στα Πεζά από τους αγρότες του Ηρακλείου, που στο πλευρό τους είχαν σήμερα Κυριακή (11/2) εκπροσώπους σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και ομάδων γυναικών.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους δε θα σταματήσουν τον αγώνα.

Μάλιστα, την Τρίτη στις 12, την ώρα που θα πραγματοποιείται η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον πρωθυπουργό, οι αγρότες του Ηρακλείου θα κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους με νέο μπλόκο.

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, «σήμερα στο μπλόκο των Πεζών βρέθηκαν εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, ομάδες γυναικών,  εκφράζοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα των αγροτών.  Δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι νίκη των αγροτών θα σημάνει φθηνά ποιοτικά προϊόντα στο ράφι για όλους. Είναι κοινός ο αντίπαλος όλων… Οι ίδιοι που επιβάλλουν μισθούς πείνας και εξουθενωτικές συνθήκες δουλειάς οι ίδιοι οδηγούν στην ανέχεια εργατιά και αγροτιά. Για αυτό δίνουμε κοινό ραντεβού στις 28 Φλεβάρη στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:00 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Αγρότες, Εργάτες, Αυτοαπασχολούμενοι, Φοιτητές στείλαμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση και στα ντόπια παπαγαλάκια της ότι υπάρχει αντιπολίτευση, είναι στο δρόμο και αγωνίζεται μέχρι τέλους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της.

Παραμένουμε στα μπλόκα του αγώνα, κορυφώνουμε με νέα κινητοποίηση στον κόμβο των Πεζών την Τρίτη 12:00 την ώρα που θα πραγματοποιείται η συνάντηση της αντιπροσωπείας μας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον πρωθυπουργό».

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button