ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η Κρινιώ Νικολάου παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια στο LUX Athens! – Galaksias Portal News

Με δυο καινούργια τραγούδια που έχουν το προσωπικό ύφος της, ερμηνευμένα από την αισθαντική βελούδινη φωνή της, η Κρινιώ Νικολάου μάς ταξιδεύει και πάλι στα πιο μελωδικά μονοπάτια, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει…

Το «Χρώμα σιωπής», σε στίχους του Νικόλα Τσιορβά και σε δική της μουσική και το «Δυο τριαντάφυλλα», που υπογράφει εξ ολοκλήρου η ίδια, είναι τα δύο καινούργια τραγούδια της, που μιλούν για τον έρωτα και αγγίζουν την ψυχή. Δυο τραγούδια που αποπνέουν ερωτισμό, πάθος και έντονα συναισθήματα.

Άλλωστε, η ερμηνεύτρια ξέρει να βάζει ψυχή στα τραγούδια και στην ερμηνεία της! Έχοντας διαγράψει μια σπουδαία πορεία στο μουσικό χώρο, με σημαντικότατες συνεργασίες, η Κρινιώ Νικολάου παραμένει μια τραγουδοποιός ασυμβίβαστη που παίζει το παιχνίδι με τους δικούς της όρους.

Από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, και κάθε Σάββατο του μήνα, στο LUX Athens, η καταξιωμένη τραγουδοποιός ανακατεύει τους μύθους της μουσικής, μας ξεναγεί στα ξεχωριστά κομμάτια της προσωπικής της διαδρομής, αλλά και στην πρόσφατη δισκογραφία της.

Από τα ρετρό ελληνικά, αγγλόφωνα και γαλλόφωνα τραγούδια της δεκαετίας του ’30, τις τζαζ μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και τα πιο σπουδαία δημιουργήματα των λαϊκών και έντεχνων συνθετών, η Κρινιώ Νικολάου, παρέα με αξιόλογους μουσικούς, μας ταξιδεύει σε μια ανατρεπτική μουσική παράσταση που φέρει την προσωπική της υπογραφή, τιτλοφορείται «Ό,τι αγαπήσαμε αντέχει» και έχει ως γνώμονα να αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

«Ό,τι αγαπήσαμε αντέχει»

Από τις 3 Φεβρουαρίου και όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου, στις 22:00 μ.μ. στο LUX ATHENS (Ψαρών 26, Αθήνα)

Πιάνο – κιθάρα, ερμηνεία: Κρινιώ Νικολάου

Μαζί της παίζουν οι μουσικοί

Κιθάρα-Μπουζούκι: Τάσος Ζαφειρίου

Μπάσο: Γιώργος Πολίτης

Ακορντεόν: Μερόπη Βλαχογιάννη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button