ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Μια λαμπερή βραδιά θεάτρου για γονείς και παιδιά – Galaksias Portal News

Λαμπερή βραδιά θεάτρου για το διεθνές μιούζικαλ «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» στο εμβληματικό «EMBASSY Theater» στην καρδιά του Κολωνακίου!

Το ανανεωμένο «EMBASSY Theater» άνοιξε τις πόρτες του με μία μαγική παράσταση για όλη την οικογένεια «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» και υποδέχτηκε πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο, που έσπευσε να δώσει το παρών και να παρακολουθήσει μια παραγωγή υψηλής αισθητικής με πλούσια σκηνικά, ζωντανή ορχήστρα, υποβλητικούς φωτισμούς και εντυπωσιακά κοστούμια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To διεθνές musical «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας», σε απόδοση-σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, βασισμένο στο μυθιστόρημα του “Roald Dahl”, ένα από τα πιο δημοφιλή έργα παιδικής λογοτεχνίας, με ήδη δύο άκρως επιτυχημένες μεταφορές στον κινηματογράφο, μία το 1971 με πρωταγωνιστή τον Τζιν Γουάιλντερ και μία το 2005 με τον Τζόνι Ντεπ, ζωντανεύει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με ένα επιτελείο ταλαντούχων συνεργατών, καθώς και έναν εξαιρετικό 30μελή θίασο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο ρόλο του «Γουίλι Γουόνκα», τον μικρό Σπύρο Ντούγια στο ρόλο του «Τσάρλι» και τον Πέτρο Ξεκούκη στο ρόλο του «Παππού Τζo» στην αρχοντική αίθουσα 500 θέσεων του «EMBASSY Theater», που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1962!

Αναμφίβολα το γεγονός του φετινού χειμώνα είναι οι περιπέτειες του νεαρού «Τσάρλι Μπάκετ» στο εργοστάσιο σοκολάτας του εκκεντρικού σοκολατοποιού «Γουίλι Γουόνκα», που υπόσχονται αξέχαστες βραδιές στο ιστορικό θέατρο «EMBASSY Theater» της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, που ανακατασκευάστηκε πλήρως από τον καταξιωμένο interior designer Σάκη Κυριακίδη. Μια παραγωγή με την υπογραφή του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης

 

Ο θίασος της παράστασης

O μικρός Σπύρος Ντούγιας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Σπύρος Ντούγιας – Μπέττυ Μαγγίρα

 

Μπέττυ Μαγγίρα – Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γιάννης Βαρδής με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους

 

Η Πέννυ Μπαλτατζή με τα παιδιά της Αμέλια και Κάρολο

Ζένια Πετρέλη – Θάνος Πετρέλης

Δημήτρης Σκουλός – Γρηγόρης Αρναούτογλου – Γιώργος Βάλαρης – Σπύρος Ντούγιας – Μπέττυ Μαγγίρα – Χάρης Σιανίδης – Μαργαρίτα Δρούτσα

 

Τζένη Τζιβεριώτη – Εβελίνα Παπαντωνίου Πατέρα

Τζένη Τζιβεριώτη – Χάρης Σιανίδης – Μαργαρίτα Δρούτσα

Γιώργος Βάλαρης – Άλκηστις Μαραγκουδάκη

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button