ΑθλητικάΕνημέρωση

«Να μας δώσετε τη χαρά που μας στέρησαν οι μεγαλύτεροι» – Galaksias Portal News

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να συγχαρεί τους νέους του Ολυμπιακού, για την πρόκριση τους στους «16» του Youth League, με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» να έχει σύντομη ομιλία μαζί τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγο μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του UEFA Youth League, με 6-5 στα πέναλτι ενάντια στην Ίντερ(0-0 η κανονική διάρκεια) θέλησε να συγχαρεί τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» για την εμφάνιση τους.

Στο πλαίσιο αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης, όπου είχε μια σύντομη ομιλία με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας τους να συνεχίσουν την προσπάθεια και την δουλειά που κάνουν.

«Συγχαρητήρια. Αυτά που θέλω να σας πω είναι ότι αυτό που είδαμε σήμερα, την απόδοσή σας και επίσης και πως αντιδράσατε όταν μείνατε με δέκα παίκτες, έναν παίκτη λιγότερο, και επίσης πως πήγε το ματς, θεωρώ ότι πρέπει να πιστέψετε ότι μπορείτε να το κερδίσετε.

Δεν έχετε κάτι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, βλέπω ότι η ομάδα είναι δεμένη, τα δίνετε όλα και πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος και να πάτε ακόμα καλύτερα.

Θέλω να το πιστέψετε και θεωρώ ότι μετά από τα τελευταία που είδαμε δεν είναι ούτε θαύμα ούτε κάτι το οποίο είναι τόσο δύσκολο και ειλικρινά το πιστεύω δε σας το λέω μόνο για να σας το πω και να σας χαϊδέψω τα αυτιά σας γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Αλλά αξίζετε να προχωρήσετε παραπάνω, συγκεντρωθείτε, κάντε καλή προπόνηση, δώστε τα όλα και συνεχίστε όπως πάτε.

Να είστε καλά, να είστε δυνατοί και σας εύχομαι το καλύτερο»’

To άρθρο Μαρινάκης στους νέους του Ολυμπιακού: «Να μας δώσετε τη χαρά που μας στέρησαν οι μεγαλύτεροι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button