Τρόπος Ζωής

Ανείπωτος θρήνος από την αδελφή του Αννούλα Φλωρινιώτη και τη μητέρα του στο μνημόσυνό του – Galaksias Portal News

Ο χρόνος δε γιατρεύει τον πόνο που βιώνει η μητέρα και η αδελφή του Νίκου Φλωρινιώτη, Μάχη και Αννούλα Φλωρινιώτη όπως δήλωσαν οι ίδιες μετά το μνημόσυνο του λατρεμένου τους προσώπου.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη και η μητέρα της, βρέθηκαν την Κυριακή (17.03.2024) στο μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον πρόωρο θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη. 

Ο γιος του αείμνηστου τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη, έσβησε σε ηλικία 39 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

 «Δεν περνιέται αυτός ο πόνος. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συνέβη. Δεν ξεπερνιέται ποτέ. Έχω εξαίρετα παιδιά και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτά τα παιδιά, αλλά ο Νικόλας ήταν το κάτι άλλο» δήλωσε η μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».

«Περνάμε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και δεν είναι τώρα μόνο. Έχουμε πολύ καιρό που περνάμε μόνο άσχημες καταστάσεις. Από την αρχή της αρρώστιας και του μπαμπά και του Νίκου είμαστε μέσα στα νοσοκομεία και έχουμε τραβήξει μεγάλο Γολγοθά και η καθημερινότητά μας είναι ένα μαρτύριο πλέον» είπε με τη σειρά της η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Μητέρα και κόρη επιβεβαίωσαν ότι συνεχίζουν να κυνηγούν νομικά την υπόθεση του Νίκου Φλωρινιώτη, που σύμφωνα με τις ίδιες ο θάνατός του μπορεί να οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

To άρθρο Νίκος Φλωρινιώτης: Ανείπωτος θρήνος από την αδελφή του Αννούλα Φλωρινιώτη και τη μητέρα του στο μνημόσυνό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button