ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους της Αθήνας – Galaksias Portal News

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων από νωρίς το πρωί της Τρίτης (27/2) σε αρκετούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας λόγω και της απεργίας των ταξί.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται για ακόμη μια ημέρα στον Κηφισό, καθώς υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα. Ειδικότερα, στο ρεύμα προς Πειραιά είναι αυξημένη η κίνηση από το ύψος της Ανάληψης μέχρι και την Αθηνών. Αντίστοιχα, στο ρεύμα προς Λαμία υπάρχουν προβλήματα από το ύψος της Λένορμαν μέχρι και την Αχαρνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 5΄-10΄στις εξόδους για Λαμία και στα δύο ρεύματα (προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Η Τροχαία, πραγματοποιεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας διαμαρτυρίας στις 10:00 που θα πραγματοποιήσουν οδηγοί ταξί προς το Υπουργείο Μεταφορών. Οι οδηγοί ταξί αναμένεται να συγκεντρωθούν στην οδό Σπύρου Πάτση κατά τις 10:30 και στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το Υπουργείο Μεταφορών.

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Αττική ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

Δείτε εδώ την κίνηση σε πραγματικό χρόνο

Δείτε Live την κίνηση στον Κηφισό:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button