ΕνημέρωσηΠολιτική

Η Ηλιάννα Ζέρβα επιστρέφει δυνατά και τραγουδά «Δε Φρενάρω» – Δείτε το βίντεο κλιπ!

Η Ηλιάννα Ζέρβα επιστρέφει δυνατά και τραγουδά «Δε Φρενάρω».

Αποτελεί μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες ερμηνεύτριες της νέα γενιάς. Και έρχεται με φόρα. Τη φόρα που τις δίνουν οι περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και οι περισσότερες από 5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για την Ηλιάννα Ζέρβα, το κορίτσι που για πολλούς μήνες έκανε… όλο το TikTok να τραγουδάει τους γεμάτους νόημα στίχους «μην ανάβεις το φως θα μας δει ο Θεός, την αγάπη αυτή θα ζηλέψει» και μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει τραγουδήσει έναν από τους «ύμνους του TikTok».

Μάλιστα, το εν λόγω τραγούδι έφτασε να περιγράφει και την… καθημερινότητά μας, όταν η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» χρησιμοποίησε το «Μην Ανάβεις Το Φως» για να σατιρίσει την ακρίβεια στα τιμολόγια ρεύματος, ένα πρόβλημα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε πλέον.

Όχι κι άσχημα για πρώτο τραγούδι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όμως αυτό ήταν μόνο η αρχή για την Ηλιάννα Ζέρβα.

Το viral κορίτσι του TikTok δεν έχει σκοπό να… φρενάρει κι αυτό ακριβώς μας λέει και στο νέο της τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το «Δε Φρενάρω» που παρουσιάζει η Ηλιάννα Ζέρβα σε μουσική του Δημήτρη Χάρμα και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη έχει ήδη γίνει viral μέσα από τους λογαριασμούς της νεαρής ερμηνεύτριας στα social media, αφού τα teaser βίντεο που δημοσιεύει έχουν συγκεντρώσει πολλές χιλιάδες like σε λίγες μόλις μέρες, με τις προβολές να αγγίζουν το 1 εκατομμύριο και τα διθυραμβικά σχόλια να είναι ενδεικτικό των όσων θα ακολουθήσουν.

Δείτε το βίντεο:

«Δε φρενάρω, το ρίσκο θα πάρω» τραγουδά η Ηλιάννα Ζέρβα, ωστόσο αυτό το τραγούδι… μόνο ρίσκο δεν αποτελεί, αφού είναι σίγουρο ότι θα γίνει αμέσως επιτυχία! Το official video του τραγουδιού μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button