Υγεία & Διατροφή

«Να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου» – Galaksias Portal News

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έγινε και με τη… βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού απ’ το βράδυ της Παρασκευής (19/1) και λίγες ώρες μετά παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή του με τα «πράσινα» μιλώντας για τους στόχους του με το «τριφύλλι», αλλά και το βήμα προς τα εμπρός που προσφέρει στην καριέρα του αυτή η μεταγραφή που έκανε στους «πράσινους».

Ο 26χρονος θηριώδης γκολκίπερ που παραχωρήθηκε δανεικός απ’ την ιταλική Σπέτσια ως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς 3,5 εκατ. ευρώ, πήρε τη φανέλα με το Νο69 και θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι την πρώτη προπόνησή του με τον Παναθηναϊκό, μπαίνοντας στο ροτέισον της ομάδας απ’ τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, την προσεχή Τετάρτη (24/1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτλομιέι Ντραγκοφσκι στο PAO TV:

-Ποιοι λόγοι σε οδήγησαν να αποδεχθείς την πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Πρωτίστως πρόκειται για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Έπειτα είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ και για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να αποτελέσω μέλος της ομάδας».

-Ρώτησες κάποιον προκειμένου να συλλέξεις πληροφορίες για τη νέα σου ομάδα;

«Ναι, βέβαια. Ήμουν συμπαίκτης στην Σπέτσια με τον Νικολάου και μίλησα μαζί του. Ίσως να μην ήταν τόσο χαρούμενος που έγινα παίκτης του Παναθηναϊκού (σ.σ. γελάει, καθότι ο Νικολάου προέρχεται απ’ τις ακαδημίες του Ολυμπιακού), αλλά μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα και τη νέα ομάδα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό δύο Πολωνοί τερματοφύλακες, ο Γιόζεφ Βάντσικ κι ο Αρκάντιους Μάλαρτζ, με τον πρώτο να κάνει σπουδαία καριέρα. Είναι στη σκέψη σου να μείνεις για χρόνια και να πετύχεις στο “τριφύλλι”;

«Θα μου άρεσε. Θα ήταν εκπληκτικό και θα δουλέψω σκληρά για να το πετύχω».

-Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστείς ως δανεικός. Πως ήταν η συγκεκριμένη εμπειρία;

«Όταν πρωτοπήγα στην Έμπολι, ήταν το πρώτο βήμα μου και η πρώτη μου συμμετοχή στα κορυφαία πρωταθλήματα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μου ως δανεικός. Την πρώτη πήγα πραγματικά καλά και ελπίζω η δεύτερη να είναι ακόμα καλύτερη».

-Ποιος είναι ο στόχος σου στον Παναθηναϊκό;

«Ο δικός μου προσωπικός στόχος, είναι ίδιος με τον στόχο της ομάδας. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος μου και θεωρώ πως είναι και του συλλόγου».

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας;

«Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να βρίσκεστε στο γήπεδο μέχρι τον Φεβρουάριο. Ανυπομονώ να σας δω γιατί είστε φημισμένοι σε όλο τον κόσμο. Ανυπομονώ να το νιώσω στο γήπεδο…».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button