Τρόπος Ζωής

Στη Ρωσία για προετοιμασία ο Κουγιουμτσίδης – Galaksias Portal News

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Γιώργου Κουγιουμτσίδη. Το «φαινόμενο της ελληνικής Πάλης» βρίσκεται στη Ρωσία, όπου συμμετέχει σε καμπ προετοιμασίας, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στη Ρουμανία.

Ο Κουγιουμτσίδης που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, βρίσκεται στη Ρωσία από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 14 Φεβρουαρίου κι από εκεί θα αναχωρήσει για τη Ρουμανία, όπου θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η πρώτη φορά που ο Κουγιουμτσίδης θα αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορία των 74κ. και στόχος του είναι να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Ο κορυφαίος Ελληνας παλαιστής έχει σαν στόχο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να ανέβει στο βάθρο ενός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών. Ο απώτερος στόχος, πάντως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Στην πρώτη του συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση θα επιδιώξει την διάκριση και σύμφωνα με τις δυνατότητες του μπορεί να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να μείνει στην Ιστορία της ελληνικής Πάλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button