Επικαιρότητα

«Να εφαρμοστεί η απόφαση για το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού και να μην αναφέρεται ως “Δύο Αοράκια”» – Galaksias.com

«Με λύπη μας παρατηρούμε πως, παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε κάθε δημόσια προβολή της διοργάνωσης, αντί του “Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Αλικαρνασσού”, αναφέρεται το “Δυο Αοράκια”, αναφέρει η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Ηρακλείου

Την ενεργοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την ονοματοδοσία του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Αλικαρνασσού του Δήμου Ηρακλείου ζητά η δημοτική παράταξη “Ηράκλειο, Η Πόλη μας” με επικεφαλής τον Μιχάλη Καραμαλάκη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, «η πρώτη για το 2024 μεγάλη διοργάνωση Καλαθοσφαίρισης, το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και  ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, διεξάγονται στο Δήμο Ηρακλείου.

Οι αγώνες θα γίνουν από  15 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Μεγάλο Κλειστό Γυμναστήριο, το  οποίο με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ονομάστηκε “Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού”.

Με λύπη μας παρατηρούμε πως, παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε κάθε δημόσια προβολή της διοργάνωσης, αντί του “Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Αλικαρνασσού” αναφέρεται το “Δυο Αοράκια”. Ζητάμε όπως: 

Να εφαρμοστεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να καθιερωθεί η ονομασία του Γυμναστηρίου η οποία συνδυάζεται και με την ανάδειξη  των Αλικαρνασσέων Ολυμπιονικών, Φορμίωνα  392 π.Χ. και Ασιατικού 9 μ.Χ.
Αποτελεί τυπικό αλλά και ηθικό δικαίωμα των κατοίκων της περιοχής όπου φιλοξενείται η μεγάλη διοργάνωση και οι οποίοι συμβάλουν στη διεξαγωγή της».

 
 

 

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button