Τρόπος Ζωής

Η Μόλιν Άκερμαν και η Πέτρα Μιάντε θα παρουσιάσουν τη φετινή Eurovision – 11 Μαΐου στη Στοκχόλμη ο διαγωνισμός

Η Μόλιν Άκερμαν και η Πέτρα Μιάντε θα είναι οι παρουσιάστριες της Eurovision 2024. Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού θα διεξαχθεί στη Σουηδία.

Τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 στη Σουηδία θα παρουσιάσει η Σουηδο-Αμερικανίδα ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Watchmen», Μόλιν Άκερμαν, μαζί με τη Σουηδή τραγουδίστρια και κωμικό, Πέτρα Μιάντε.

«Δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω τα συναισθήματά μου για αυτό», είπε η Άκερμαν, η οποία έχει επίσης εμφανιστεί στις κωμωδίες «The Heartbreak Kid» και «Entourage».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και λίγο αγχωμένη, αλλά με θετικό τρόπο. Πάντα μου άρεσε η Eurovision και το να είμαι μέρος αυτού του φανταστικού σόου μαζί με την Πέτρα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επιπλέον, η Πέτρα είναι μια από τις πιο αστείες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ», πρόσθεσε η ηθοποιός, σύμφωνα με το Variety.

Η Μιάντε είναι τηλεοπτική παρουσιάστρια, κωμικός και τραγουδίστρια που έχει τη δική της εκπομπή με τίτλο «Petra Mede Show». Έχει παρουσιάσει τον διαγωνισμό δύο φορές στο παρελθόν, την πρώτη φορά μόνη της, το 2013, και στη συνέχεια μαζί με τον Σουηδό σταρ της ποπ, Μονς Σέλμερλεβ το 2016.

«Φανταστείτε να έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε ξανά τη Eurovision! Είναι απίστευτη τιμή. Αφού πρώτα παρουσίασα τον διαγωνισμό μόνη μου και μετά μαζί με τον υπέροχο Måns Zelmerlöw στο πλευρό μου, τώρα ανυπομονώ πραγματικά να συνεργαστώ με τη Μόλιν. Δεν γνωριζόμασταν από πριν, αλλά έχουμε συναντηθεί κάποιες φορές τώρα». Θα είναι χαρά να συνεργαστώ μαζί της!», ανέφερε η Πέτρα Μιάντε.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί στο Μάλμε στις 11 Μαΐου, καθώς η Σουηδή διαγωνιζόμενη Loreen κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο με το τραγούδι της «Tattoo».

Είναι παράδοση της Eurovision η νικήτρια χώρα να φιλοξενεί τον διαγωνισμό της επόμενης χρονιάς.

To άρθρο Η Μόλιν Άκερμαν και η Πέτρα Μιάντε θα παρουσιάσουν τη φετινή Eurovision – 11 Μαΐου στη Στοκχόλμη ο διαγωνισμός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button