Επικαιρότητα

Βασίλης Κεγκέρογλου για την εκλογή του στη διοίκηση της ΠΕΔ Κρήτης – Galaksias.com

Ο κ. Κεγκέρογλου εκφράζει μεταξύ άλλων τις ευχαριστίες του σε όσους με την ψήφο τους το εξέλεξαν στο Δ.Σ. της ΠΕΔ

Μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στην ΠΕΔ Κρήτης, όπου εξελέγη στη διοίκηση της Ένωσης, ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Με την πεποίθηση ότι πρέπει να τελειώσει η περίοδος της υποτονικής λειτουργίας των οργάνων της  Αυτοδιοίκησης, έθεσα υποψηφιότητα με τον συνδυασμό “Ισχυρή Αυτοδιοίκηση” μαζί με άλλους άξιους συναδέλφους, έμπειρους αλλά και νέους, τους οποίους ευχαριστώ για την συνεργασία και τον όμορφο αγώνα που δώσαμε.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης. Πιστός στις αρχές και τις αξίες που με καθοδηγούν όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και μέσα από την ΠΕΔ Κρήτης, για μια ισχυρή Αυτοδιοίκηση, που θα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για τον τόπο και τους πολίτες, χωρίς τον σφιχτό εναγκαλισμό του κεντρικού κράτους, που την θέλει καθηλωμένη χωρίς φωνή και δύναμη.

Εύχομαι σε όλο το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της ΠΕΔ Κρήτης καλή θητεία και συγχαίρω όλους τους συναδέλφους για την εκλογή τους. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους, χωρίς κομματικούς και γεωγραφικούς διαχωρισμούς, με κοινή αφετηρία την τεκμηριωμένη και θεσμική διεκδίκηση, που μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων, τα οποία απασχολούν τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button