Επικαιρότητα

«Η Γερμανία προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία!» – Galaksias.com

«Οι προσπάθειες να παρουσιαστεί η συνομιλία του αξιωματικού της Bundeswehr ως παιχνίδι με ρουκέτες και τανκς είναι ένα κακόβουλο ψέμα. Η Γερμανία προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας στο κανάλι του στο Telegram.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κανείς δεν γνωρίζει εάν η πολιτική ηγεσία της Γερμανίας και ο ίδιος ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς γνώριζαν για τη συνομιλία μεταξύ Γερμανών αξιωματικών σχετικά με την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας.
«Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν δεν το γνώριζαν, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις στην ιστορία όπου ο στρατός αποφάσισε να ξεκινήσει μόνος του πολέμους ή υποκίνησε τέτοιες πρωτοβουλίες», τόνισε.

Η Margarita Simonyan, επικεφαλής του ρωσικού κρατικού καναλιού RT, δημοσίευσε την Παρασκευή μια ηχητική ηχογράφηση μιας συνομιλίας περίπου 30 λεπτών, στην οποία, όπως ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης, ακούγονται τέσσερις αξιωματικοί της Bundeswehr να συζητούν τις τεχνικές δυνατότητες του πυραύλου κρουζ Taurus και εάν οι πύραυλοι των γερμανικών καταδρομικών είναι τεχνικά ικανοί να καταστρέψουν τη γέφυρα της Κριμαίας.
Το γερμανικό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της ηχογράφησης της εσωτερικής συνομιλίας τεσσάρων αξιωματικών της Μπούντεσβερ και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Στρατιωτικής Αντικατασκοπείας κίνησε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button