Υγεία & Διατροφή

Ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζει remake της πολυβραβευμένης κωμωδίας «Save the Green Planet»

Ο Έλληνας δημιουργός ταινιών Γιώργος Λάνθιμος θα συνεργαστεί ξανά με την Element Pictures για το remake της νοτιοκορεατικής κωμωδίας φαντασίας του 2003 «Save the Green Planet», όπως αναφέρει το Variety.

Σημειώνεται ότι η ταινία του «Poor Things» πριν από λίγες ώρες κέρδισε πέντε BAFTA, ενώ είναι υποψήφια για Όσκαρ σε 11 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων, Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α΄ Γυναικείου Ρόλου (Έμα Στόουν) και Σχεδιασμού Παραγωγής και Μοντάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γυρίσματα της νέας παραγωγής αναμένεται να ξεκινήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστή έναν απογοητευμένο νεαρό άνδρα που απαγάγει και βασανίζει έναν επιχειρηματία, ο οποίος πιστεύει ότι είναι μέρος μιας εξωγήινης εισβολής. Ακολουθεί μια… μάχη του μυαλού μεταξύ του απαγωγέα, της αφοσιωμένης φίλης του, ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ και του επιχειρηματία.

Η εκδοχή του 2003 είχε σκηνοθετηθεί από τον Jang Joon-hwan και σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον είχαν προσεγγίσει και στο παρελθόν για να γίνει ένα remake σε σενάριο του Will Tracy. Το 2003 η ταινία του χάρισε το βραβείο Golden Bell Award για τον καλύτερο νέο σκηνοθέτη στην Κορέα.

Ο Γιώργος Λάνθιμος, μετά το «Poor Things», έχει γυρίσει την ταινία «Kinds of Kindness», η οποία βρίσκεται στο στάδιο του post production. Πρωταγωνιστούν οι Έμα Στόουν, Μάργκαρετ Κουόλι (Margaret Qualley), Γουίλεμ Νταφόε (Willem Dafoe) και Τζο Άλγουιν (Joe Alwyn).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button