ΕνημέρωσηΠολιτική

Το Metropolitan ταξιδεύει με την «Πρόληψη» στην Κάσο 30-31 Μαρτίου – Galaksias Portal News

Το Θεραπευτήριο Metropolitan, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Hellenic Healthcare Group, συνεχίζει το επιτυχημένο πρόγραμμα «Πρόληψη» και φέρνει την πρωτοβουλία στην καρδιά της Κάσου.

Το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου, έμπειροι ιατροί του Metropolitan Hospital και του Metropolitan General θα βρίσκονται στην Κάσο προσφέροντας δωρεάν κλινικό έλεγχο στους κατοίκους του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κλιμάκιο εξειδικευμένων γιατρών περιλαμβάνει ειδικούς σε διάφορους τομείς όπως πνευμονολογία, παιδιατρική, αγγειοχειρουργική, ορθοπαιδική, καρδιολογία και χειρουργική μαστού.

Οι κάτοικοι θα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίες υγείας όπως: 

  • Σπιρομετρήσεις
  • Παιδιατρικές εξετάσεις
  • Αγγειολογικούς ελέγχους
  • Ορθοπαιδικές εξετάσεις
  • Καρδιογραφήματα 
  • Ψηλάφηση μαστού

Με την προσθήκη της Κάσου στον κατάλογο των 16 περιοχών εκτός αστικών κέντρων που έχει επισκεφθεί το πρόγραμμα «Πρόληψη» μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνεται η αφοσίωση του Ομίλου HHG στην παροχή υπηρεσιών υγείας σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε αυτές. Η δράση μας συντονίζεται με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενισχύοντας έτσι την κοινοτική συνοχή και τη φροντίδα για την υγεία όλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την υγεία της κοινότητας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για ένα υγιέστερο μέλλον.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button