Υγεία & Διατροφή

μπορούμε να αποκτήσουμε μια, σε δημοπρασία – Galaksias Portal News

του Νεκτάριου Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε την ονομασία Deus Ex Machina (Ο από μηχανής Θεός), είτε πρόκειται για πραγματικά όμορφες τροποποιημένες μοτοσυκλέτες, είτε για μοντέρνα ρούχα. Η μάρκα αυτή έχει πλέον και το όνομα μοντέλου μοτοσυκλέτας. Από την κυκλοφορία αυτής της μοτοσυκλέτας στην Αυστραλία το 2006, η εταιρεία έχει περάσει από την παραγωγή μερικών προσεγμένων τροποποιημένων μοτοσυκλετών και ανταλλακτικών σε ένα πολιτιστικό φαινόμενο που γιορτάζει τη δημιουργικότητα και την τέχνη της αυτοκίνησης σε όλες τις μορφές της.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αυτές οι χειροποίητες μοτοσυκλέτες διατίθενται προς πώληση. Η Deus συνεργάστηκε με την Catawiki, μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στην «πώληση εξαιρετικών αντικειμένων στην Ευρώπη», για να δημοπρατήσει μια επιλογή συλλεκτικών και τροποποιημένων μοτοσυκλετών. Συγκεκριμένα, υπάρχουν μοντέλα που κατασκευάστηκαν τα τελευταία δύο χρόνια από την Deus Milano Workshop, καθώς και συλλεκτικά (vintage) μοντέλα. Δεν υπάρχει αποθεματικό σε κανένα μοντέλο, κάτι που αφήνει πάντα την ελπίδα ότι θα μπορούσε μια καλή συμφωνία να δώσει μεγάλη αξία στη μοτοσυκλέτα στη διάρκεια του χρόνου και στη μοναδική κατασκευή της.
Η υποβολή προσφορών είναι ζωντανή και θα λήξει γύρω στα μεσάνυχτα (ζώνη ώρας EST) της Τρίτης 04/02.

Η Fantic Caballero Deus 500 κ.εκ., είναι στην κορυφή της λίστας της Deus Fuoristrada, η οποία είναι ένα έργο της Deus Workshop Milano που βασίζεται στη Fantic Motor Caballero 500 κ.εκ.. Είναι ένας φόρος τιμής στο μοντέλο Fantic Caballero 50 κ.εκ. από τη δεκαετία του ’70. Τα σχέδια, τα χρώματα, η εξάτμιση SC Project τυλιγμένη με ταινία θερμικής μόνωσης και τα ελαστικά εκτός δρόμου, κάνουν τον αγοραστή να θέλει την περιπέτεια. Η προσφορά μέχρι στιγμής είναι 4,800 € και αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 10,000 – 12,000 €.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Kawasaki 500 March III με τρεις κυλίνδρους, και δίχρονο κινητήρα. Η μοτοσυκλέτα αυτή κατασκευάστηκε σε μικρούς αριθμούς από την Bucci Racing, για αγώνες της δεκαετίας του ’70. Αλλά δεν έχει μείνει ακινητοποιημένη να μαζεύει σκόνη, αντιθέτως, συντηρήθηκε από την Route Classiche. Δεν είναι γνωστό πόσα χιλιόμετρα έχει, αλλά συμμετείχε στην εκδήλωση 200 Miglia Revival στην Imola το 2021 και είναι λειτουργική. Η τρέχουσα προσφορά είναι 4,000 € και αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 9,000 – 10,000 €.

Η KTM EXC Deus – Flat Track είναι μία εντελώς τροποποιημένη KTM κατασκευασμένη με τα χαρακτηριστικά Deus. Η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί κινητήρα LC4 525 κ.εκ. που έχει 10 ώρες λειτουργίας, εξάτμιση SC-Project, τροποποιημένο πίσω πλαίσιο, ζάντες excel και ελαστικά flat track, ρεζερβουάρ Harley και ειδικό χρωματισμό της Kaos Design μαζί με την Deus Ex Machina. Η τρέχουσα προσφορά είναι 2,900 € και οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα κυμαίνεται μεταξύ 7,000 – 10,000 €.
Αναμένουμε τις τελικές τιμές που θα φτάσουν αυτές οι μοτοσυκλέτες, αλλά και άλλες που θα βρεθούν στη δημοπρασία και όσοι τυχεροί μπορούν να αποκτήσουν μία, θα έχουν σίγουρα κάτι μοναδικό τουλάχιστον στο γκαράζ τους.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button