Επικαιρότητα

Tα λόγια από καρδιάς του Δημήτρη Παπαδάκη για τον Εργοτέλη! – Galaksias.com

Μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Μινωική στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης», ο 18χρονος τερματοφύλακας του Εργοτέλη Δημήτρης Παπαδάκης, γέννημα-θρέμμα των Ακαδημιών, μίλησε με λόγια καρδιάς για τον ιστορικό σύλλογο και έκανε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να ανηφορίσει στο Μαρτινέγκο:

“Είμαι στον Εργοτέλη από μικρό παιδί. Μεγάλωσα με εικόνες από τα “σαλόνια” και δεν σας κρύβω ότι θέλω να τον ξαναδώ σύντομα εκεί. Αλλά προς το παρόν πρέπει όλοι να δουλέψουμε για αυτό. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ, οι προπονητές μας και η διοίκηση, σχεδιάζουμε και προσπαθούμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο κόσμος του Εργοτέλη επίσης στέκει δίπλα μας βράχος, δίνοντας μαθήματα πίστης και αφοσίωσης. Έτσι λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου, θέλω αυτή την Κυριακή να καλέσω όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, να ανηφορίσει προς το Μαρτινέγκο, να παρακολουθήσει το ματς Εργοτέλης-Μινωική.

Ζητώ ακόμα και από τους πιο δύσπιστους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να μας δώσουν μια ευκαιρία, να τους αποδείξουμε ότι στη καρδιά της πόλης συμβαίνει κάτι όμορφο, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Καλώ όλους τους Ηρακλειώτες να γίνουν μέρος της προσπάθειας μας. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο Μαρτινέγκο! “

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button