ΕνημέρωσηΠολιτική

«Η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστεί» – Galaksias Portal News

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστεί»,  δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (03.03.24) και κάνοντας λόγο για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ, ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε πως «η ταχύτητα ανόδου της ελληνικής οικονομίας αυτό δείχνει. Η Ελλάδα έχει κερδίσει μία καλή φήμη σε όλες τις μεγάλες διεθνείς αγορές. Και το 2024 θα έχουμε μία πολύ θετική έκπληξη για την ελληνική οικονομία».  

«Σε μία Ευρώπη η οποία βρίσκεται σε πολύ μεγάλη πολιτική περιδίνηση, η Ελλάδα φαντάζει σαν μία όαση σταθερότητας. Χάρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη», πρόσθεσε.

Για το επίδομα μητρότητας, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι «η ρύθμιση αυτή είναι πραγματική άσκηση δημογραφικής πολιτικής. Το νούμερο ένα θέμα της Ελλάδας είναι το δημογραφικό. Με τη χορήγηση του επιδόματος μητρότητας σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, είναι μία παρακαταθήκη που αφήνω πίσω μου στο υπ. Εργασίας ως αληθινή άσκηση δημογραφικής πολιτικής».

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση αυτή, όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, δείχνει την ευαισθησία της και τη φροντίδα της στον αγροτικό κόσμο γιατί πιστεύουμε στην ανάγκη η Ελλάδα να έχει πρωτογενή τομέα».

 

«Θέλω να πω στους φίλους μου αγρότες να μην κλείσουν τους δρόμους. Να κάνουν τις κινητοποιήσεις τους, να διαμαρτυρηθούν αλλά να μην κλείσουν τους δρόμους. Το κλείσιμο των δρόμων δημιουργεί μεγάλη βλάβη στην ελληνική οικονομία», τόνισε.

To άρθρο Γεωργιάδης: «Η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button