Τρόπος Ζωής

Είμαι αμαρτωλός γι’ αυτό πάω στην εκκλησία, αν ήμουν άγιος δε θα πήγαινα – Galaksias Portal News

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση του με τον Θεό, τον μοναχισμό αλλά και την υποψηφιότητά του για το Ευρωκοινοβούλιο με το κόμμα της «Νίκης».

«Στο συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα (σ.σ. για την ισότητα στον γάμο) είχα συμμετοχή. Με πλησίασε ο κ. Νατσιός, είδα πράγματα που μου άρεσαν, ταιριάζαμε σε πάρα πολλές απόψεις και ήρθαμε πιο κοντά και μου έγινε η πρόταση.

Πολλοί μου έστειλαν προσωπικό μήνυμα και μου εύχονταν να γίνω ευρωβουλευτής. Έχω συνεργαστεί με ομοφυλόφιλους. Θα ξαναζητήσω συγγνώμη μέσα από την ψυχή μου αν έχω προσβάλει ποτέ κάποιον.

Η θρησκεία μου λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, αυτό πιστεύω. Η σεξουαλική πράξη δύο ομοφυλόφιλων είναι αμαρτία όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους όταν την κάνουν εκτός γάμου».

Όπως λέει ο ίδιος ο Νίκος Αναδιώτης «η ομοφυλοφιλία δεν είναι η μοναδική αμαρτία, η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η κατάκριση. Είμαι αμαρτωλός γι’ αυτό πάω στην εκκλησία, αν ήμουν άγιος δε θα πήγαινα».

«Η Εκκλησία είναι θεραπευτήριο, είναι το νοσοκομείο της ψυχής μου. Τώρα είναι περίοδος νηστείας, εδώ θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη;», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

Ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε στη συνέχεια: «Είμαι ζευγάρι με μια σύζυγο που την αγαπώ, την τιμώ πάνω από τον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Δεν πράττω χωρίς τη συμφωνία της. Νιώθω μια ευλογία ότι υπήρχε αυτή η αποκάλυψη στη ζωή μου, ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο».

Για τα σχόλια που έχει κάνει σχετικά με την ομοφυλοφιλία, ο ηθοποιός σημείωσε: «Δε θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ρατσιστή, ούτε ομοφοβικό. Θεωρώ ότι αν ήμουν ανύπαντρος θα σκεφτόμουνα ακόμα και τον μοναχισμό.

Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει ‘διαφορετικά’, θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του. Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου», ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

To άρθρο Νίκος Αναδιώτης: Είμαι αμαρτωλός γι’ αυτό πάω στην εκκλησία, αν ήμουν άγιος δε θα πήγαινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button