ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ήρθε η ώρα να επιστρέψει η Εθνική Ελλάδας σε Euro» – Galaksias Portal News

Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν καλεσμένος στην κλήρωση για το Nations League 2024-25 από την UEFA, αναλαμβάνοντας μάλιστα την κληρωτίδα για τη διαμόρφωση των ομίλων στη League C της διοργάνωσης.

Ως πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας, ο Γιώργος Καραγκούνης ρωτήθηκε και για την προσπάθεια της “γαλανόλευκης” να προκριθεί στο Euro 2024 μέσα από τα play off του Nations League της σεζόν 2023-24 και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του.

«Ήρθε η ώρα της Εθνικής να επιστρέψει σε Euro και να είναι στα τελικά της Γερμανίας. Έπειτα από 10 χρόνια χωρίς να έχουμε προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση, έχει φτάσει επιτέλους η δική μας ώρα να συμμετάσχουμε στη Γερμανία, όπου υπάρχουν πολλοί Έλληνες ομογενείς. Εύχομαι η Εθνική ομάδα να βρεθεί στο Euro της Γερμανίας», δήλωσε αρχικά ο “Κάρα”, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το 2004, για να απαντήσει: «Όλη η καριέρα μου ήταν γεμάτη highlights, ειδικά με την Εθνική Ελλάδας. Το 2004 ήταν η κορυφαία στιγμή. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

To άρθρο Γιώργος Καραγκούνης στην κλήρωση του Nations League 2024-25: «Ήρθε η ώρα να επιστρέψει η Εθνική Ελλάδας σε Euro» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button