ΑθλητικάΕνημέρωση

Βόλος – ΠΑΟΚ LIVE για την 19η αγωνιστική της Super League – Galaksias Portal News

Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 19η αγωνιστική της Super League, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να το επιβεβαιώσει και στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλουν το τρίποντο σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση, για να διατηρηθούν στην κορυφή της Super League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση, εκτός από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και τους Εκόνγκ, Σαμάτα που βρίσκονται στο Copa Africa.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πέντε συναντήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερεις νίκες, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο, με τα τέρματα να είναι 9-0 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Παρακολουθήστε LIVE το Βόλος – ΠΑΟΚ από το Newsit.gr

 

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους Βασίλειο Νικολακάκη και Αθανάσιο Κόλλια, των ΕΠΣ Λασιθίου και Ηπείρου αντίστοιχα και 4ο τον Αθανάσιο Τζήλο της ΕΠΣ Λάρισας.

To άρθρο Βόλος – ΠΑΟΚ LIVE για την 19η αγωνιστική της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button