ΕνημέρωσηΠολιτική

Μπήκε στο γήπεδο για τρέξιμο ο Μάγκνουσον 148 μέρες μετά την επέμβαση στο χιαστό – Galaksias Portal News

Πολύ ξεχωριστή ήταν η σημερινή (23/2) ημέρα για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε στις 29 Σεπτεμβρίου, για την αποκατάσταση της «ζημιάς» που υπέστη στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού γονάτου του, ο διεθνής Ισλανδός στόπερ ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο 31χρονος στόπερ, βγήκε στο γήπεδο του «Γ. Καλαφάτης» 148 μέρες μετά την επέμβαση κι έκανε πρόγραμμα με τρέξιμο, ανεβάζοντας ένα σχετικό post με βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε «επιτέλους στο γήπεδο. Αυτό το συναίσθημα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Μάγκνα» θα συνεχίσει το πρόγραμμά του και σταδιακά (μετά από ένα μήνα) θα αρχίσει να «μπαίνει» και σε κομμάτια της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας, όμως δεν θα παίξει σε κανένα ματς στην εφετινή σεζόν, διότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος πίεσης και ρίσκου. Ο στόχος άλλωστε για τον Ισλανδό είναι να εμφανιστεί καθ’ όλα έτοιμος στην πρώτη μέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα μετά το ρεπό της Πέμπτης (22/2) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις. Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 45 λεπτά στον επαναληπτικό του Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, θεραπεία οι Γεντβάι (θλάση στο δικέφαλο), Χουάνκαρ και το δικό του πρόγραμμα ο Πάλμερ-Μπράουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button