Τρόπος Ζωής

«Γέννησε ένα παιδί που πέθανε» λέει η Ντόρα Δούμα – Η άγνωστη προσωπική της τραγωδία – Galaksias Portal News

Στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε η Ντόρα Δούμα. Η στενή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη αναφέρθηκε στη σχέση τους, ενώ έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη: η γνωστή ηθοποιός είχε γεννήσει ένα παιδί, που δεν επέζησε αλλά πέντε 3 μέρες μετά.

«Πέρασε 1,5 χρόνος χωρίς την Μάρθα. Το έχω πάρει απόφαση ότι η Μάρθα φυσιογνωμικά δεν υπάρχει μέσα στο σπίτι, αλλά υπάρχει. Όλο το σπίτι είναι Μάρθα. Δεν έχω πειράξει τίποτα από το δωμάτιό της, όλα είναι σαν να είναι η Μάρθα», είπε για την αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη η Ντόρα Δούμα μιλώντας σήμερα (05.03.2024) στη Super Κατερίνα.

«Δεν θέλω να την “βγάλω” από το σπίτι της. Θέλω να είναι σαν να είναι εδώ η Μάρθα και να τα βλέπει. Δεν έχω πειράξει τίποτα! Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι η παρουσία της. Ήμασταν 54 χρόνια φίλες. Εγώ παντρεύτηκα, χώρισα και όταν πέθαναν και οι γονείς μου και οι γονείς της Μάρθας, μου είπε να μείνουμε μαζί», εξομολογήθηκε η Ντόρα Δούμα.

Στη συνέχεια προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη:

«Είχε κάνει ένα παιδάκι, το οποίο πέθανε. Το γέννησε και πέθανε. Έκτοτε δεν έμεινε ξανά έγκυος. Έκανε προσπάθειες για να πάρει παιδί, στα 40 της σταμάτησε, δεν είχε άλλο κουράγιο».

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, η Ντόρα Δούμα ανέφερε: «Βγήκαν και είπαν πράγματα άνθρωποι, που δεν είχαν έρθει ποτέ στο σπίτι μας και είπαν ό,τι ήθελε το μυαλό τους. Με κατηγορούσαν ότι δεν άφηνα την Μάρθα να την δει άνθρωπος.

 

Όταν η Μάρθα είχε κάνει δύο εγχειρήσεις τη μία πίσω από την άλλη και ήταν τον καιρό του κορονοϊού, μου είπε ο γιατρός ότι δεν θέλει να πλησιάζει κανείς! Εγώ τι θα έκανα;

Η Μάρθα έφυγε από καρδιά. Ευτυχώς που είχα το ιδιόχειρο σημείωμά της, στο οποίο ανέφερε ότι θέλει να αποτεφρωθεί».

 

Μέσα από την εκπομπή προβλήθηκε, επίσης, για πρώτη φορά το ιδιόχειρο σημείωμα για την αποτέφρωση της αείμνηστης ηθοποιού.

To άρθρο Η Μάρθα Καραγιάννη: «Γέννησε ένα παιδί που πέθανε» λέει η Ντόρα Δούμα – Η άγνωστη προσωπική της τραγωδία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button