ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Πήρε ταξί και πήγαινε να πουλήσει αρχαία – Galaksias Portal News

Αξιοποιώντας πληροφορίες που είχε από καιρό, ο Γιώργος Τσούκαλης κατέγραψε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό του στο πλαίσιο του διαρκούς αγώνα του ενάντια στην αρχαιοκαπηλία.

Σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ιωαννίνων, με την οποία είχε και έχει άριστη συνεργασία όπως επισημαίνει, κατάφερε να παγιδέψει 38χρονο δράστη, ο οποίος μετέφερε με ταξί ένα αντικείμενο πολύ μεγάλης αξίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη σύλληψη του διαπιστώθηκε ότι έφερε μαζί του παρανόμως μια λίθινη επιτύμβια στήλη των ύστερων ελληνιστικών χρόνων ή των πρώιμων αυτοκρατορικών χρόνων, η οποία στην κύρια όψη της και μέσα σε πλαίσιο φιλοξενεί σκηνή δεξίωσης μεταξύ ανδρικής μορφής αριστερά και όρθιας γυναικείας μορφής δεξιά.

Το πολύτιμο αυτό αντικείμενο, που έχει ύψος 55 εκατοστά, το πλάτος του είναι 35 εκατοστά και το πάχος του 10 εκατοστά επέστρεψε στην αγκαλιά της πατρίδας μας χάρις στις ενέργειες του γνωστού ιδιωτικού ερευνητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Τσούκαλης όπως δήλωσε νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια για τη συνδρομή τους τον διοικητή της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ιωαννίνων, Χρήστο Μουσαφίρη και τον υποδιοικητή, Λάμπρο Τσουμάνη. Θερμές επίσης ευχαριστίες στον πρόεδρο της ΟΦΚΑΘ, Χρήστο Ράμο, για τη συνδρομή του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button